Connect with us

Hiburan

“Aku syak diorang ni bercinta lah, pompuan ni bkn gf anak Che Ta ke?” – Netizen

Published

on

Semoga menjadi makbul apabila kemesraan dan keserasian Hun Haqeem dan Erysh Emyra, dan melihat perkongsian Hun yang menyatakan bahawa mereka adalah watak dalam drama yang terbaharu membuatkan peminat sedikit merasa kecew4.

Bukan kerana mereka menyatakan sedemikian namun peminat mahu melihat mereka benar bercinta mungkin kerana serasi apabila mereka bersama-sama berdua.

Permintaan peminat ingin melihat mereka bercinta di dunia realiti walhal mereka tidak menyatakan sedemikian. Seronok melihat mereka menghabiskan masa bersama dan melihat mereka seperti pasangan bercinta. Apatah lagi mereka memang serasi didalam drama.

Lakonan mereka menjadi dan menghidupkan watak yang diberikan. Disebabkan itulah peminat mahu meligat mereka benar bercinta dek kerana keserasian tersebut. Mungkin mereka ada jodoh tiada siapa tahu perkara akan datang. Doakan sahaja yang baik-baik.

Keserasian antara dua hati dan dua jiwa ini perlu diambil masa yang lama untuk mengenali hati budi masing-masing apatah lagi sekiranya menglibatkan kehidupan yang lama kelak. Memang perlu ambil masa yang lama.

Lihatlah perkongsian Hun Haqeem yang memuatnaik gambar beliau bersama dengan Erysh, tampak mereka selesa bersama dan mesra berdua. Malah mereka juga menggunakan hashtag drama seolah menyembunyikan hubungan.

Namun jika dilihat dikapsyen perkongsian Hun mereka adalah didalam drama dan masa terluang pun didalam drama namun kehendak peminat mungkin akan termakbul. Siapa yang tahu. Ini kerana doa yang baik-baik boleh diteruskan.

Beliau seorang pelakon lelaki yang mempunyai rupa paras yang menawan dan kacak malah setiap yang menjadi pelakon utama bersama beliau dan bergandingan pasti orangnya sama padan sama cantik dnegannya.

Lakonannya yang menjadi apabila menjadi seorang lelaki yang mempunyai dua perwatakkan namun apabila yang sweet semua peminat wanita akan melting. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen dan ramai yang memberikan komen menarik.

Rasanya mereka benar bercinta, jika tidak mengapa mereka kelihatan begitu mesra dan selesa bersama. Apatah lagi jika bukan didepan kamera pun mereka kelihatan sedemikian. Ramai peminat doakan jodoh mereka berdua bersama.

Sumber: ig hunhaqeem

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!