Connect with us

Hiburan

“Aku syak diorang ni bercinta lah, pompuan ni bkn gf anak Che Ta ke?” – Netizen

Published

on

World Wide24.com D1a26abb5cea98d9aad7320a6ed5c371 Scaled

Semoga menjadi makbul apabila kemesraan dan keserasian Hun Haqeem dan Erysh Emyra, dan melihat perkongsian Hun yang menyatakan bahawa mereka adalah watak dalam drama yang terbaharu membuatkan peminat sedikit merasa kecew4.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bukan kerana mereka menyatakan sedemikian namun peminat mahu melihat mereka benar bercinta mungkin kerana serasi apabila mereka bersama-sama berdua.

Permintaan peminat ingin melihat mereka bercinta di dunia realiti walhal mereka tidak menyatakan sedemikian. Seronok melihat mereka menghabiskan masa bersama dan melihat mereka seperti pasangan bercinta. Apatah lagi mereka memang serasi didalam drama.

World Wide24.com 30b09be33829b37b2699ae38e4c733b3

Lakonan mereka menjadi dan menghidupkan watak yang diberikan. Disebabkan itulah peminat mahu meligat mereka benar bercinta dek kerana keserasian tersebut. Mungkin mereka ada jodoh tiada siapa tahu perkara akan datang. Doakan sahaja yang baik-baik.

Keserasian antara dua hati dan dua jiwa ini perlu diambil masa yang lama untuk mengenali hati budi masing-masing apatah lagi sekiranya menglibatkan kehidupan yang lama kelak. Memang perlu ambil masa yang lama.

World Wide24.com 7a8cf3f5bb79d0f0ec0b037afb7c531c

Lihatlah perkongsian Hun Haqeem yang memuatnaik gambar beliau bersama dengan Erysh, tampak mereka selesa bersama dan mesra berdua. Malah mereka juga menggunakan hashtag drama seolah menyembunyikan hubungan.

Namun jika dilihat dikapsyen perkongsian Hun mereka adalah didalam drama dan masa terluang pun didalam drama namun kehendak peminat mungkin akan termakbul. Siapa yang tahu. Ini kerana doa yang baik-baik boleh diteruskan.

World Wide24.com Bea266a2a948cdd36874f8a77845e2df

Beliau seorang pelakon lelaki yang mempunyai rupa paras yang menawan dan kacak malah setiap yang menjadi pelakon utama bersama beliau dan bergandingan pasti orangnya sama padan sama cantik dnegannya.

Lakonannya yang menjadi apabila menjadi seorang lelaki yang mempunyai dua perwatakkan namun apabila yang sweet semua peminat wanita akan melting. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen dan ramai yang memberikan komen menarik.

World Wide24.com 8a427ebbf770428ea9b2ace153e039c2

Rasanya mereka benar bercinta, jika tidak mengapa mereka kelihatan begitu mesra dan selesa bersama. Apatah lagi jika bukan didepan kamera pun mereka kelihatan sedemikian. Ramai peminat doakan jodoh mereka berdua bersama.

Sumber: ig hunhaqeem

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!