Connect with us

Hiburan

“Why biar your wife pelok laki bukan muhrim” – Netizen

Published

on

Dato Fizz Fairiz dan isteri nya Datin Almy Nadia salah satu antara artis yang digemari oleh ramai peminat. Namun baru-baru ini menerima tetamu dari seberang dan membuatkan peminat menjadi tanda tanya mengapa dan mengapa.

Soalannya adakah Dato membiarkan sahaja perkara tersebut yang sudah diketahui tidak boleh dan membuatkan nama baik mereka sedikit tercel4.

Kehadiran tetamunya yang juga popul4r dan artis di negara seberang, Mimi Peri, juga disambut baik dan ramai juga peminatnya di Malaysia. Namun yang tidak disangka apabila menyalam dan berpelok dengan Datin.

Mimi Peri rupanya adalah sebahagian daripada filem Dato, iaitu Mat Tudung Begin, patutlah dipelawa oleh Dato dan Datin. Walaupun beliau adalah tetamu namun hukvm hakam agama perlu dititik berat apatah lagi Datin telah mula mengenakan pakaian hijab.

Seharusnya perlu tidak menyebarkan atau memuatnaik video yang Mimi dan Datin berpelok malah melagakan pipi dek kerana mungkin boleh menimbolkan fitn4h apatah lagi sekarang zaman i t.

Lihatlah video yang dikongsikan oleh Dato di media ig milik beliau, sudah pasti ramai yang kaget melihat apa yang dilakukan oleh Mimi Peri dan Datin Almy. Mungkin mereka juga terlalu gembira, sehingga tidak sedar akan apa yang terjadi.

Filem tersebut adalah kebangsaan dan ia menjadi lebih tul4r apabila Mimi Peri artis negara seberang bakal berlakon didalam filem tersebut juga. Walaupun begitu tetap netizen persoal mengapa perlu berpelok dan salam, dek kerana bukan mahram.

Adakah Mimi Peri mempunyai persaudaraan dengan Datin dek kerana mereka kelihatan mesra, banyak pertanyaan daripada netizen yang kurang gemar melihat perkongsian Dato. Namun mungkin teruj4 melihat kedatangan Mimi Peri, jadinya terlupa akan perkara itu.

Lihatlah pelbagai komen-komen daripada netizen yang banyak menegur perbuatan Datin yang mungkin tidak sengaja. Mungkin juga Dato telah menegur disebalik kamera. Lihatlah komen netizen semua.

Dato dan Datin antara pasangan selebriti yang disegani dan disanjung oleh peminat dek kerana selalu bersikap humble. Mungkin ada sedikit kekhilafan yang dapat dimaafkan kerana terlepas pandang. Semoga Datin terus istiqomah memakai tudung.

Sumber: ig fizzfairuzofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!