Connect with us

Umum

“Ameena comelnya pakai tudung, boleh jadi model tudung”- Netizen

Published

on

Erinsakura E25e12aa5e3ebe6263ee39ba0a69acdf

Anak angkat kepada usahawan k0smetik, Datuk Aliff Syukri dan Datin Shahida iaitu Ameena sering kali menjadi tumpuan netizen setiap kali video dan gambarnya dimuatnaik di laman Instagram dan Faceb0ok. Ameena yang berstatus anak angkat dahulunya pernah dikaitkan dengan isu k3s penderaan sehingga tular di laman media sosial. Namun kini, anak kecil ini sepertinya kelihatan semakin sihat dan bijak sekali.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Ameena yang berusia dua tahun telah dijaga dengan penuh kasih sayang oleh Datin Shahida sekeluarga. Kasih sayang yang ditunjukkan oleh Datin Shahida sendiri buat anak angkatnya itu telah membuatkan ramai netizen kagum dengan sifat penyayang Datin Shahida.

Erinsakura 8c8c1ff29a6678b7edad1226b8dfc345

Hubungan rapat antara Ameena dengan adik beradik angkatnya juga telah membuktikan Ameena sangat disayangi orang-orang di sekelilingnya. Bukan sekadar comel sahaja malah gelagat Ameena sentiasa menceriakan suasana keluarga Datin Shahida dan Datuk Aliff Syukri.

Baru-baru ini, Datin Shahida berkongsi video di sebalik tabir photoshot bersama anak-anak untuk koleksi tudung terbaru oleh AS Legacy.

Video yang dikongsi oleh Datin Shahida menerusi laman instagramnya telah menjadi perhatian sehingga ditonton kira-kira 500,000 tontonan. Posting video tersebut telah dibanjiri komen daripada netizen dan rata-ratanya memuji gelagat comel Ameena.

“Comelnya ameena”- Netizen

“Ameena comelnya pakai tudung, boleh jadi model tudung”- Netizen

Erinsakura F7a2d410e30d37db1b7f782b9ef287cb

“Aloo comel sungguh Meena, nampak sgt manja dengan datin”- Netizen

Gelagat Ameena menjadi tumpuan apabila Ameena kelihatan begitu manja di sisi Datin Shahida. Tidak dinafikan, Datin Shahida bersikap adil dalam memberi kasih sayang buat anak-anaknya.

Cantiknya tengok Ameena pakai tudung, kecik-kecik dah jadi model untuk produk mama dia hehehe…

Sumber: instagram Shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!