Connect with us

Hiburan

“adoi cina lagi pandai bahasa, malu”- netizen

Published

on

Family Duo rancangan tv3 yang sememangnya trending setiap minggu menyajikan peserta duo yang sangat hebat dan dari kalangan artis yang buka kaleng kaleng bahkan dari artis paling popular pun bertanding . Ramai yang menantikan persembahan mereka mana taknya semua sangat berbakat dalam membuat persembahan.

Selain daripada persembahan perserta gelagat hos juga memain peranan dalam menghidupkan sesuatu rancangan terutamanya rancangan hiburan. Sudah nama pun hiburan mesti kena ada sesuatu yang lawak kan.

Gadingan hos Janna Nick dan Sean turut mencuit hati penonton apabila mereka sangat sempoi dan happening. Tak sangka mereka nampak sangat serasi hos bersama kan. Masing masing pun masih single kan.

Sean pun nampak tidak begitu serius apabila mengacara dan sesekali dia sangat suka mengusik Janna Nick. Nampak mesra, lagipun Janna kan suka kahwin kacuk nanti anak comel. Sean nampak lebih cool ketika mengacara manakala Janna sebaliknya. Apa apa pun mereka sentiasa menghiburkan.

Melalui perkongsian dari instagram tv3, Janna Nick ada tersasul sesuatu yang sudah membuat kecoh satu Malaysia ni. Menerusi video tersebut Janna sedang bertanya soalan kepada peserta mengenai isu malu tetapi tiba tiba sahaja dia tersasul dengan menyebut bu4ng kem4luan. ishhh macam mana lah Janna boleh tersasul cakap macam itu.

Biasalah orang perempuan kalau cakap laju kan dia tidak sedar apa yang dia cakapkan. betul tak? Mungkin Janna tak sengaja kan.

Ramai terkejut dan puji Sean sebab lagi bijak berbahasa melayu daripada Janna. Sean siap translate perkataan yang betul untuk Janna sebut lagi. powerr lah Sean. Orang cina lagi mahir bahasa melayu.

Apa apa pun kita anggap jela ini hanya gurauan ataupun lawak malam minggu. Semoga Janna lebih berhati hati dalam berbicara kerana rancangan tersebut live dan ramai kanak kanak yang menontonnya. Jangan lupa like komen dan share.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!