Connect with us

Hiburan

“Perangai sungguh umi dan abah bilal ni “-netizen

Published

on

662DBD1B 0BD7 4B1C A3C7 8B89CD92C2D5 Scaled

Pasangan romantik sama cantik sama sepadan Pu Riz dan selebriti terkenal Neelofa sering mendapat perhatian netizen apabila mereka sentiasa nampak sweet dan manja sama ada di dalam video ataupun di live. Selain itu perkongsian tentang anak mereka bilal juga turut di nanti peminat. Mana taknya Bilal comel tembam sangat macam teddy bear.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

9DD48BFE CAF2 4009 94BB 4E18689A6CF4

Seperti yang sedia maklum Neelofa telah pun berhijrah, maka dia juga menghadkan batasnya dalam bidang seni ini. Jadi sudah lama kita tidak tengok Neelofa berlakon di kaca televisyen selepas dia berhijrah dan berkahwin kan.

Untuk mengubat rindu peminat, Neelofa dan suaminya Pu Riz nampaknya sangat aktif berlakon drama pendek. Kebanyakan isu yang di ketengahkan juga adalah berkait rapat tentang isu rumahtangga dan sangat dekat dengan jiwa peminat mereka.

Neelofa dan Pu Riz juga nampak sangat aktif mempromosikan perniagaan mereka dan juga ada di selitkan dengan iklan daripada brand lain.

Menerusi perkongsian terbaru daripada instagram Pu Riz, dia berkongsi sketsa terbaru dia bersama Neelofa tentang isu stress, di samping mempromosikan brand eskayvie.

F032C5D9 8131 4A6E A137 950A41BCDF79

Ramai yang menyatakan mereka sangat serasi kelakar comel ketika berlakon. Pu Riz pun sangat berbak4r dalam bidang lakonan. Boleh lah peminat mengubat rindu mereka melihat Neelofa berlakon kan.

Ada juga netizen yang memberi komen drama kali ini sangat jiwang sampai ada part yang terbang terbang seperti drama hindustan. Wah romantik.

979E8186 71F2 4D9A BD0A 09A449D47484

Alhamdulillah walaupun sudah berhijrah, rezeki Neelofa nampak tak ptus ptus. Sangat maju dalam perniagaan dan juga menjadi contoh yang baik untuk semua wanita di luar sana. Semoga perkahwinan Neelofa dan Pu Riz kekal bahagia selamanya.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!