Connect with us

Hiburan

“Perangai sungguh umi dan abah bilal ni “-netizen

Published

on

Pasangan romantik sama cantik sama sepadan Pu Riz dan selebriti terkenal Neelofa sering mendapat perhatian netizen apabila mereka sentiasa nampak sweet dan manja sama ada di dalam video ataupun di live. Selain itu perkongsian tentang anak mereka bilal juga turut di nanti peminat. Mana taknya Bilal comel tembam sangat macam teddy bear.

Seperti yang sedia maklum Neelofa telah pun berhijrah, maka dia juga menghadkan batasnya dalam bidang seni ini. Jadi sudah lama kita tidak tengok Neelofa berlakon di kaca televisyen selepas dia berhijrah dan berkahwin kan.

Untuk mengubat rindu peminat, Neelofa dan suaminya Pu Riz nampaknya sangat aktif berlakon drama pendek. Kebanyakan isu yang di ketengahkan juga adalah berkait rapat tentang isu rumahtangga dan sangat dekat dengan jiwa peminat mereka.

Neelofa dan Pu Riz juga nampak sangat aktif mempromosikan perniagaan mereka dan juga ada di selitkan dengan iklan daripada brand lain.

Menerusi perkongsian terbaru daripada instagram Pu Riz, dia berkongsi sketsa terbaru dia bersama Neelofa tentang isu stress, di samping mempromosikan brand eskayvie.

Ramai yang menyatakan mereka sangat serasi kelakar comel ketika berlakon. Pu Riz pun sangat berbak4r dalam bidang lakonan. Boleh lah peminat mengubat rindu mereka melihat Neelofa berlakon kan.

Ada juga netizen yang memberi komen drama kali ini sangat jiwang sampai ada part yang terbang terbang seperti drama hindustan. Wah romantik.

Alhamdulillah walaupun sudah berhijrah, rezeki Neelofa nampak tak ptus ptus. Sangat maju dalam perniagaan dan juga menjadi contoh yang baik untuk semua wanita di luar sana. Semoga perkahwinan Neelofa dan Pu Riz kekal bahagia selamanya.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!