Connect with us

Hiburan

“ suamiku pend0sa 2, the jebats paling best setiap minggu “-netizen

Published

on

9039D2F1 14CF 4448 83C6 9AC7DBC993DA Scaled

Persembahan Ayda Jebat bersama adiknya Shafyna dalam pertandingan family duo setiap minggu akan mendapat pujian daripada juri. Setiap minggu kosisten terbaik dan sangat bertenaga dan kreatif. Ayda Jebat seorang penyanyi yang memang terkenal dengan lagu lagu yang manja lagu yang rancak jadi untuk minggu ini di family dua bertemakan dangdut. Wah ini memang makanan ayda jebat kan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

B17BF93F 7B54 412D 8B0C 464F048F3643

menerusi persembahan Ayda jebat minggu ini, juri abang ajai memberi markah 9/10 manakala mommy Mas Idayu juga 9/10. Mommy memberi komen yang positif dan sangat berpuas hati dengan usaha yang di lakukan Ayda Jebat dan adiknya.

Manakala Abang ajai memberi komen yang persembahan kali ini membuatkan dia ingin tengok lagi tengok lagi dan puji the jebats sangat pandai menarik perhatian audience. Syabas The Jebats kerana telah membawakan lagu makhluk Tuhan dengan sangat baik.

Tetapi ada sesuatu yang mencuit hati penonton, Ayda bawa suami atas pentas pulak. Ramai terkejut Nabil pandai gelek. Kemain Nabil gelek kalah Ayda Jebat kot, lembut pulak tu.

Sempat lagi Nabil pergi mengusik abang ajai, nasib baik abang ajai tak menari sekali kalau tak memang terjadi betul suamiku pend0sa ini. Berbakat nampak Nabil menjayakan watak tu kan. Terbaik sporting sangat Nabil ini semangat datang sokong isteri.

2C22694A 590E 4B91 A42D A441CCCC4308

Rata rata netizen memberi komen positif dan memuji the jebats kerana setiap minggu kosisten memberi yang terbaik. Semoga the jebats kekal juara dan berjaya untuk masa akan datang. Jom komen like dan share.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!