Connect with us

Hiburan

“Yang macam ni sweet katanya, sedih”- Netizen

Published

on

Setiap pelakon memainkan peranan yang penting dalam membawa sesuatu watak menerusi drama atau filem yang dilakonkan. Apabila penonton mula menunjukkan emosi selepas menonton watak yang dipegang oleh pelakon itu, maka berhasil lah lakonan prlakon tersebut. Seperti contoh, Intan Najuwa yang sering membuatkan penonton beremosi apabila melihat lakonannya dalam drama. Memang betul-betul menyentuh hati.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Jika sebut sahaja nama Intan Najuwa, pasti anda sudah membayangkan wataknya menerusi beberapa drama yang pernah dilakonkan antaranya Tuan Danial.

Sebelum ini, Intan Najuwa pernah menjadi bualan hangat netizen apabila salah satu foto mesra yang menunjukkan dirinya didukung aktor kacak Idris Khan telah tular di sosial media.

Intan dan Idris Khan sering dikaitkan mempunyai hubungan yg cukup mesra seleas beberapa foto serta video mereka tersebar di sosial media.

Malah baru-baru ini, sekali lagi video aksi mesra Idris Khan mendukung Intan yang berbadan kecil itu itu telah menerima teguran daripada netizen.

Rata-rata netizen menegur Intan menerusi ruangan komen selepas melihat video tersebut.

Video tersebut antara babak romantik yang dilakonkan oleh Intan dan Idris menerusi drama terbaru Saat Kau Takluk Cinta Ini.

Gandingan mereka cukup serasi meskipun pelbagai kecaman yang diterima daripada netizen. Sudah banyak drama yang mereka telah digandingkan bersama.

Dalam pada itu, video Intan telah ditonton sehingga hampir 300,000 tontonan dan prlbagai reaksi daripada netizen. Ada juga sebahagian peminat Intan dan Idris yang tidak sabar untuk melihat setiap episod drama berkenaan.

Sumber: Instagram Intannajuwa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!