Connect with us

Hiburan

“ Yang adik tu tak boleh bawak bincang, nasib abg dia cool je” – netizen

Published

on

K0nflik antara Puteri Sarah dan suaminya pengarah terkenal Syamsul Yus0f masih trending di media sosial. Kisah kecuraangan terhadap Syamsul terhadap Puteri Sarah mendapat kec4man hebat daripada netizen dan peminat mereka. Banyak yang maraah dengan perbuatan Syamsul terhadap isteri dan anak anaknya.

Seperti yang war warkan Syamsul telah pun selamat bernikah dengan pilihan hati nya Ira Kazar pernikahan mereka di khabarkan tidak mendapat restu daripada pihak lelaki Dato Yusof Haslam dan isterinya. Ramai yang memberi pendapat isteri kedua Syamsul tidak patut meramp4s kebahagiaan Puteri Sarah dan anak anak dan ada juga yang masih memberi komen positif sudah ketentuan ataupun jadoh mereka berdua.

Syamsul di katakan anak emas Dato Yusof Haslam,di raut wajah Dato nampak sedikit rasa kecewa dan gusar di wajah seorang bapa apabila anak kesayangan nya berbuat perkara yang demikian yang boleh menjatuuhkn reputasi Syamsul dalam industri seni.

Hubungan baik puteri sarah dengan ibu dan ayah mertuanya membuatkan seluruh keluarga Syamsul berpihak kepada Puteri Sarah. K0nflik ini dapat di selesaikan dengan baik oleh Puteri Sarah di mana dia telah pun menfailkan pencer4ian baru baru ini.

Puteri Sarah berkongsi dengan peminatnya yang dia dan anak anak sedang menunaikan ibad4h umrah. Banyak video yang di kongsikan Puteri Sarah membuat ramai peminatnya merasakan Seb4k. Bertapa kuatnya dia menghadapi semua ujiian dan menjaga anak anak sendirian tanpa sokongan suami.

Banyak juga video Sumayyah dan Syaikul mencuit hati peminat mereka mana taknya Sumayyah tu sebijik muka Puteri sarah comel sangat. Syaikul juga hensem sangat macam ayahnya.

Semalam Puteri memuat naik video mereka di madinah sedang mengagihkan makanan kepada jemaah di sana. Gelagat Summayah menarik perhatian netizen, semua terkejut tengok perwatakan sebenar Sumayyah ni. Aktif semacam melebihi aktif seorang kanak kanak lelaki.

Kebiasaannya anak kedua sememangnya aktif lain macam kan. Tapi tak apa sebab kanak kanak yang aktif ini sangat bagus kerana mereka berkembang dengan baik.

Selain itu yang sangat menyentuh hati min adalah reaksi syaikul, SubhanaAllah behavenya dia nampak sangat matang dari usianya. Mesti Syaikul ini seorang abang yang caring baik penyayang kan. Nampak gaya dia agihkan makanan pun sangat tertib macam orang dewasa.

Sungguh bertuah Puteri Sarah dan Syamsul memiliki anak sebaik Syaikul dan juga Sumayyah. Rata rata netizen memberi komen yang dia terhibur dengan gelagat Sumayyah dan memuji Syaikul seorang abang yang baik.

Alhamdulillah di setiap kesuliitan yang Allah bagi untuk hambanya pasti terseliit anugerah dah hikmahNya untuk kita semua. Begitu juga untuk Puteri Sarah, Allah memudahkan banyak jalan untuknya saat dia di u ji dengan macam macam kesediihan.

Ramai yang seb4k tengok Syaikul atas riba orang ugypt mungkin Syaikul terlalu merinduui kasih sayang seorang ayah. SubhanaAllah Allah hadirkan orang orang yang baik bersama mereka dan sekeliling mereka. Harap Syamsul cepat cepat lah kembali ke pangkuan anak anak. Semoga Syaikul tetap kuat seperti ibunya membesar menjadi anak yang baik yang soleh untuk Puteri Sarah dan Syamsul. Menjadi seorang anak lelaki yang akan sentiasa melindungi ibu dan adiknya dalam apa jua situasi. InsyaAllah

Korang ada anak perempuan yang comel tepi aktif macam Sumayyah? Cuba komen pengalaman korang mengenai anak nombor dua.  Selamat menunaikan ibadah umrah untuk Puteri Sarah dan anak anak. Semoga Allah menerima segala amala ibadah dan di permudahkan urusan.

 

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!