Connect with us

Hiburan

“ Memang artis ni suka tunjuk peha ye “- netizen

Published

on

FB3DBB5F A634 42A5 AA05 F6D1AADE1AE5 Scaled

Janna Nick seorang selebriti versatile, bukan sahaja pandai berlakon berbakat juga dalam nyayian sebelum ini lagu gatal Janna trending di laman sosial. Ramai memberi komen suara Janna sangat unik kerana dapat membawa lagu gatal tersebut dengan cara tersendiri. Lagu Gatal tersebut juga mendapat sambutan hang4t dari peminatnya di tiktok.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Ramai yang meniiru dan membuat versi mereka tersendiri dengan berlatar belakangkan musik dan lagu gatal. Janna juga pernah berkongsi moment tersebut sebelum ini dan memilih tiktok yang paling kreatif untuk post di instagram miliknya.

C579BEB0 8EFB 41EC 804C DCD2592A3193

Janna bukan sahaja seorang pelakon penyanyi bahkan aktif mengacara program realiti tv. Seperti yang sedia maklum Janna sekarang tengah mengacara program family dua yang bakal ke pentas akhir ahad ini. Bakat mengacara Janna semakin hari semakin di perkembangkan kerana selain cantik dia juga seorang yang petah bercakap.

Sebelum ini tular mengenai isu Janna yang agak 0ver dalam mengacara, dan ramai yang tak nak Janna sebagai hos family duo. Min tengok sekarang Janna lebih cool dan profesional ketika mengacara program tersebut.

27DFE8B7 3FAA 4C2C BB99 0BEA09C9EFA6

Janna juga pernah memenangi artis versatile. Memang layak sebab Janna mempunyai bakat yang luar biasa dalam bidang seni. Janna juga sangat baik dengan peminat sporting dan tidak s0mbong.

Janna juga nampak suka masak, nampak sedap je lauk yang di hidang. Untung jejaka yang memiliki Janna bukan sahaja cantik tapi pandai masak.

Menerusi perkongsian instagram Janna nick semalam, dia berkongsi moment dia pergi ke pasar membeli bahan mentah. Menurut Janna Nick lebih jiimat membeli di pasar kerana kualitinya pasti fresh dan murah.

Menurut netizen pemakaian Janna Nick nampak tak sesuai pergi pasar sebab agak sksi. ada juga yang menyatakan tentang kebanyakkan artis memang suka tunjuk peha. Sewajarnya tidak lah di public ataupun dia tempat seperti pasar kerana ramai pak cik di pasar pergi untuj menjual nantikan terkejut pula tengok peha wanita gebuu gebu macam Janna kan.

29830FF3 5085 4F16 9BDF E66D00599417

Kesian kat pakcik takut tidak boleh fokus, Janna sememangnya dari dulu sksi dan tidak hairan lah dia selalu belanja part yang tidak sewajarnya di umum. Netizen sering kali menasihat Janna tapi mungkin Janna masih terlalu muda untuk mengubah keseluruhan penampilan nya.

79017032 349D 4FD1 AFA2 D786356E23D9

Kita bagi Janna masa dan berharap agak janna tidak pergi ke pasar denga penampilan seperti ini lagi kalau tidak mahu rmai kcm. Ramai yang meminati Janna sebab dia sangat hebat berlakon dan cantiik. Semoga Janna sentiasa sukses dalam apa jua bidang yang di ceburi dan maintain aktif dalam industri.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!