Connect with us

Hiburan

“Ya Allah, cantiknya anak dia, International model” – Netizen

Published

on

World Wide24.com C7173dec5637a7e8d3b67ba71909a58a

Sharifah Sakinah antara keluarga yang berpengarvh juga dan melihat perkongsian yang selalu beliau kongsikan adalah hanya tentang kerjaya dan tentang anaknya. Anak nya itu sangat rapat dengannya bahkan berbahasa inggeris sepenuhnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat usikan Sakinah membuatkan ramai yang terhibur dan melihat sehingga habis video yang dimuatnaik. Terdapat banyak tanda sukaan dan komen.

Sakinah seorang yang kelakar orangnya bahkan ramai yang suka akan beliau bahkan suka melihat gelagat mereka yang bahgia dan menghiburkan selalu. Sakinah suka menyakat anaknya itu.

World Wide24.com E14b90646805a469050e66a1c367d9ca

Wajahnya anak Sakinah memang saling tak tvmpah seperti wajah antarabangsa bahkan ramai yang mulai menyukai anak Sakinah dan Sakinah dek kerana saling memberikan ketenangan pada penonton dan peminat.

Anaknya juga sudah fasih berbahasa inggeris apatah lagi ayahnya seorang yang berbahasa inggeris sepenuhnya dan Sakinah juga selesa dengan perkara itu bersama dengan anak-anaknya.

World Wide24.com 5cccff4f03b7d375b7ff1380ee83d5e3

Ligat perkongsianini memang Sakinah sengaja mengusik dan menyakat anaknya itu bahkan sehingga menitis airmata anaknya itu Sakinah masih kental apatah lagi anaknya itu sudah mmbesar dengan sihat sepenuhnya.

Bukan sahaja mempunyai cita-cita yang tinggi akan tetapi memang seolah berkelayakan. Akan tetapi, senyuman yang seolah tepaksa dan anaknya Sakinah tidak mahu mendengar kata-kata yang tidak mahu didengari.

World Wide24.com 24d73473bdc6bad51c2b1a9c25f49360

Banyak juga sukaan yang diberikankepada perkongsian ini.  Tanda sukaan yang banyak sehingga hampir 10 ribu tanda sukaan dan komen yang diberikan begitu banyak. Ramai suka melihat keletah dan manjanya anak beliau.

Lihatlah antara komen-komem netizen dan peminat Sakinah. Semuanya memberikan komen yang pada pada perkongsian itu. Lihat antara komen mereka semuanya. Sakinah memang sudah faham akan selok belok tentang dunia hiburan.

Sakinah memang banyak kntroversi jika beliau didalam dunia hiburan namun beliau masih bertahan dan sentiasa dimurahkan rezeki,walau pelbagai ujian melandanya.

Sumber: ig sharifahsakinah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!