Connect with us

Hiburan

“Dah kenapa kisah poligami sampai nak gi meletop, mata Aisyah menunjukkan segala-galanya”- Netizen

Published

on

World Wide24.com B6d3743c1e8d7db8046fb5475dd67dc1

Pada tahun 2023 telah merekodkan beberapa pasangan selebriti media sosial dan artis terkenal yang mengalami keruntuhan rumahtangga di sebabkan kehadiran orang ketiga. Pasangan selebriti dan juga selebriti media sosial menjadi antara pasangan yang paling banyak merekodkan k3s perc3raian.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Selain daripada isu perc3raian, beberapa nama selebriti juga tular kerana keputuusan mereka untuk berp0ligami telah menjadi perhatian netizen.

Antara kisah rumahtangga beberapa pasangan selebriti yang tular pada tahun lalu adalah pasangan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana, Hafidz Rushdi dan Shuhada dan beberapa lagi nama lain.

World Wide24.com 68994ce6a589ba358e578b09d67b19af

Tidak kurang juga isu rumahtangga yang melibatkan pasangan selebriti media sosial apabila seorang pempeng4ruh media sosial yang menggunakan nama Abang Tesla juga telah memuatnaik satu video mengenai kepvtuusan beliau untuk berkahwin lagi.

Meskipun perkahwinan kedua lelaki tersebut mendapat restu isteri pertamanya namun apabila pempeng4ruh media sosial berkenaan berkongsi video tersebut di platform media sosial sebagai konten, video tersebut di penuhi k3caman daripada para netizen.

World Wide24.com 5cb3b442c05bbe9c35954e2d4af6e42a

Menjelang akhir tahun lalu, satu lagi pasangan selebriti media sosial yang terkenal dengan sering memberikan motivasi kepada masyarakat iaitu Aisyah Hijanah dan juga suami Alif Teega juga turut tersenarai menjadi perhatian netizen apabila Alif bertindak untuk berkahwin dengan salah seorang kakitangan syarikat mereka.

Perkahwinan Alif dan kakitangan tersebut juga berlaku di luar pengetahuan Aisyah yang kini sedang dalam trimester kedua mengandungkan anak ketiga.

Walaubagaimanapun, Aisyah tetap tenang berhadapan dengan isu tersebut dan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan terhadap tindakan suami beliau.

World Wide24.com 7c5a0bc7100ae596671de8996aaeb427

Ketabahan beliau dalam menghadapi dugaan rumahtangga itu membuatkan program Meletop menjemput Aisyah untuk memberikan inspirasi buat orang ramai dalam menghadapi ujian dalam kehidupan.

Menerusi satu perkongsian video terbaru di Instagram rasmi program Meletop, satu video yang memaparkan pasangan selebriti media sosial Aisyah Hijanah dan suaminya Alif Teega telah di kongsikan buat tatapan para peminat pasangan selebriti berkenaan.

Pasangan selebriti media sosial berkenaan telah hadir ke program Meletop yang bersiaran pada episode malam tadi bagi berkongsi perkembangan terbaru mereka sempena tahun baru.

Di dalam temubual bersama Nabil Ahmad dan Hawa Rizwana itu, Aisyah berkongsikan perkembangan kehidupan dirinya dan perancangan kehidupan beliau selepas ini. Aisyah juga berkongsi mengenai pertemuan beliau bersama pelakon terkenal Indonesia Laudya Cynthia Bella.

World Wide24.com 8ca76d7ec2c4a4ee1004afab7ca88a71

Temubual Aisyah di program berkenaan turut menerima usikan daripada Nabil dan Hawa berkenaan isu rumahtangga beliau yang hangat di perkatakan di media sosial tempoh hari.

Menjengah ke ruangan komen, kehadiran selebriti media sosial tersebut ke program Meletop bersama suaminya mendapat reaksi yang kurang senang daripada para netizen setelah k0ntr0versi yang melibatkan rumahtangga pasangan tersebut tular di media sosial.

World Wide24.com 6f2c556275525a85daae8f3ed8d22295

Netizen mempertikaikan kehadiran suami Aisyah iaitu Alif Teega ke program tersebut memandangkan hanya Aisyah yang di temubual oleh Nabil dan Hawa untuk memberikan kata- kata motivasi buat para penonton.

Sementara itu, terdapat juga netizen yang mempersoalkan kehadiran pasangan selebriti media sosial tersebut ke program Meletop sebagai tetamu jemputan memandangkan mereka berdua tular hanya di sebabkan konten berpoligami. Di kongsikan komen netizen tersebut.

World Wide24.com D904b7f7f4f7ee8d8f113cc72d879900

Ramai juga netizen yang masih belum boleh menerima Alif Teega setelah k0ntr0versi rumah tangga pasangan berkenaan tular.

Netizen juga bersimpati dengan nasib yang menimpa Aisyah namun memuji selebriti tersebut yang masih tenang dalam menjalani kehidupan sehingga kini.

Eksklusif, tonton temubual Aisyah bersama Hawa & Nabil dalam rancangan meletop, selamat menonton.

Sumber: ig Meletop

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!