Connect with us

Hiburan

“Wow driver termahal didunia, sambil drive dpt pakej nyanyi live” – Netizen

Published

on

Jikalau sudah namanya artis, sudah pasti banyak akan mendapat pelbagai tawaran untuk menjadi duta produk. Bukan itu sahaja bahkan ramai juga yang menjadikan artis sebagai suatu promosi produk yang dimulai dengan sesuatu baru, agar mendapat sambutan yang luar biasa. Untuk mendapat sambutan tersebut, artis yang paling popul4r yang diperluk4n. Seperti contoh Tokti ialah artis kesayangan Malaysia.

Bukan sahaja Tokti, malah Alif Satar juga turut dijemput, dan beliau juga diminati rakyat Malaysia tanpa yang ada tidak menyukainya. Kapsyen yang membuatkan ramai tertarik. Ialah mengenalkan kepada umum pemandunya.

Kalau Tokti sebagai pemandu Alif sudah pasti Alif tidak akan memasang radio, ini kerana ada seorang artis kesayangan rakyat Malaysia iaitu Tokti, pasti Alif akan memintanya menyanyi secara langsung didepannya.

Malah bukan itu sahaja, beliau juga boleh berduet bersama memandangkan Alif juga seorang yang sangat berbakat besar. Bukan sahaja boleh menjadi penyanyi yang digemari malah beliau juga seorang pelakon yang hebat.

Lihatlah perkongsian yang beliau kongsikan ini. Tokti juga turut memuatnaik perkongsian merasmikan keluaran kereta elektrik yang pertama di Malaysia. Semoga ia berjalan lancar dan mendapat sambutan yang luar biasa.

Tokti dan Alif belum pernah ada lagu bersama dan ramai peminat meminta agar mereka dapat menyanyi bersama. Sudah pasti mereka adalah peminat buat kedua insan ini. Ramai yang minta, mungkin Alif pasti akan lebih teruja apabila mereka ada lagu duet bersama-sama.

Melihat perkongsian ini mereka jelas kelihatan amat semp0i dan berjiwa tenang. Malah mereka juga humble, dan suka melihat sikap mereka yang biasa dan menjadi diri sendiri. Ramai peminat yang menyukai sama mereka berdua.

Ramai yang memberikan komen-komen yang baik dan ramai yang sokong sekiranya mereka berdua ini berduet bersama kerana memiliki suara yang mantap dan merdu. Ada juga yang kata kalau kena tahan robl0k mereka tidak akan kena saaman dek kerana artis terkenal.

Bukan sahaja boleh mendapat live daripada suara Tokti sendiri, malah jika ditanya soal harga untuk menjadi pemandu khas, sudah pasti pemandu termahal didunia.

Sumber: ig alifsatar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!