Connect with us

Hiburan

“Watak Umairah yg menaikkan cerita ni, best sangat” – Netizen

Published

on

Semakin hangaat drama yang panjang episodnya dan semakin rancak pula dengan pelbagai watak baharu didalam drama tersebut. Drama Andai Itu Takdirnya membuatkan ramai yang menjadi tidak keruan apabila watak-watak yang ada dalam drama tersebut menjadi bualan dan para prlakon yang hebat melakonkan watak yang hebat juga. Meskipun drama tersebut masih panjang namun peminat masih setia menanti episod seterusnya.

Meskipun watak Shukri Yahaya yang sentiasa mneyaakitkan hati namun masih ada watak yang membuatkan peminat lebih tidak keruan. Akan tetapi kehadiran watak Umairah yang dilakonkan oleh Puteri Sarah lebih membuatkan drama tersebut hebat.

Watak yang dilakonkan oleh Puteri Sarah lebih membuatkan para penonton gembira dan beraani dek kerana hanya wataknya sahaja seperti benar berlaku. Jika selama ini dia berdiam tetapi dia bangun membantu sahabat baiknya Aleya yang sentiasa ditindaas.

Disebabkan watak tersebutlah ramai yang masih setia menanti dan mahu meneruskan menonton drama itu dek kerana mahu melihat apa yang akan dilakukan oleh Umairah dalam setiap episod.

Walaupun du aorang watak yang membuatkan keluarga Ril (Shukri Yahaya) poorak peranda namun watak Umairah sentiasa membantu dan menyokong Aleya. Aleya juga semakin bersemangat dengan adanya Umairah sebagai meneman.

Drama ini masih panjang episodnya, dan semakin lama semakin banyak ploot twist dan semakin banyak watak baharu pula yang muncul didalam drama tersebut. Pasti akan membuatkan penonton semakin menarik.

Betapa ramai yang sokong bahawa Puteri Sarah sebagai Umairah didalam drama itu memang memberikan kepentingan dan watak itulah yang paling penting malah ada yang semata-mata kerana Umairah mereka tonton drama tersebut.

Pelbagai komen yang menarik dan memuji lakonan Puteri Sarah memang selalu memberikan kesan kepada watak yang dilakonkan. Ramai suka akan watak jeriit pekiik. Lihatlah komen netizen semua.

Puteri Sarah wanita yang kuat dan hebat malah sehinggakan ramai wanita diluar sana mahu semangat seperti Puteri Sarah. Rajin bekerja dan tidak hanya duduk diam saja.

Sumber: ig puterisarahliyana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!