Connect with us

Hiburan

“Wanita melayu terakhir, cantik sangat2 soft spoken” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 68c75e1751774128c7e813a6ed56b7db Scaled

Semua orang pasti mengenali Eja ataupun Eja Roda Impian dan juga drama yang menaikkan nama beliau iaitu Seputih Kasih Ramadhan, meskipun lakonan beliau di dalam drama tersebut menjadi watak yang sangat baik tetapi yang menaikkan nama itu sendiri sehingga kini nama Eja masih menjadi pujaan kepada peminat-peminat yang telah lama mengikuti drama-drama beliau.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Di radio sinar.fm, beliau boleh berkongsikan pengorbanan beliau untuk berhenti dari dunia seni dan dunia lakonan hanya di kerana oleh keluarga dan satu-satunya anak perempuan beliau.

World Wide24.com 85a5f8714b7bbf54b7a7b5b677638dc4

Pengorbanan emak adalah suatu perkara yang paling besar yang dilakukan di dalam kehidupannya apatah lagi perkara itu yang diminatinya sejak kecil lagi. Bukan itu sahaja itu adalah pengorbanan yang besar.

Pengorbanan yang besar adalah kerana beliau mengambil keptusan untuk berhenti dalam industri dan terus berhenti walhal sedang namanya meningkat naik. Beliau juga masih menerima tawaran berlakon.

World Wide24.com 9744881e615697a0a2bfa004f6709812

Semakin dikenali namun beliau lebih kepada ingin menjaga anaknya apatah lagi sudah memasuki ke sekolah rendah. Beliau juga hampir 8 tahun sidah berdiam diri dan menjauhi diri dalam industri dunia seni. Itu lah yang dikatakan di siaran radio baru-baru ini.

@sinar_my

Pengorbanan besar yang @eja78 lakukan apabila meninggalkan kerjaya seni demi anaknya Nur Eishal dan keluarga. Walaupun banyak tawaran yang diterima tapi fokus utama adalah keluarga 🤍 #BorakSelebriti #SINARKongsi #ejarodaimpian #ejasaifuddin #rodaimpian #fyp #xyzbca

♬ original sound – SINAR – SINAR

Eja juga seorang yang lembut dan baik apabila bertutur, sehingga netizen menggelar beliau adalah wanita terakhir. Memang padan dengan gelaran itu, beliau memang baik dan lembut bercakapnya.

Apatah lagi sekarang mengenakan hijab dan mempunyai personaliti menarik meskipun bukan seorang pelakon.

World Wide24.com 26f15c83c9f694ca9a13555d6964666a

Beliau sangat mempunyai karektar yang baik dan lemah lembut orangnya. Bukan sahaja itu malah Eja juga sangat cantik dan setelah berhijrah pun masih kekal cantik. Ramai peminat Eja yang sehingga kini masih setia padanya.

Bukan sahaja setia meminati akan tetapi peminat-peminat juga merindui lakonan beliau yang hebat apatah lagi jija bergandingan dengan Arash Mohamad.

Memang padan jika mereka berlakon bersama. Peminat menyukai dek kerana sikaapnya yang soft spoken. Lihat komen netizen semua.

World Wide24.com 3fda4eb2dccc1f8b281b589afcebd68a

Beliau tidak berhasrat lagi untuk ke dunia lakonan kerana sehingga sekarang tidak menerima tawaran lakonan meskipun sehingga kini ada tawaran berlakon. Tapi sentiasa hadir di media pun takpe mesti peminat gembira begitu.

Sumber: tiktok sinar.my

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!