Connect with us

Hiburan

“Bagus Aleesya ni, gadis yg nampak sopan pemalu dan xnampak lincah, suka tengok” – Netizen

Published

on

Selalunya anak-anak akan mengikut jejak langkah ibubapa, dan seringkali anak perempuan akan menjadikan ibunya sebagai idola dan mencontohi ibunya tidak kira samaada daripada hasil kerja atau pun keperibadian. Tapi anak Erra Fazira iaitu Alisha. Memang sudah dikenali dengan pem4lunya tapi masih boleh berhadapan dengan kamera dan umum. Cumanya dia masih pendiam dan suka tersenyum.

Melihat perkongsian Erra Fazira yang berkongsi video menari di tiktok, bersamanya juga ada anaknya. Tapi Alisya masih m4lu-m4lu. Yang lebih kelihatan over adalah Erra sendiri.

Mana tidaknya Erra kan sudah memang bergelar penyanyi dan pelakon. Jadinya memanglah Erra sudah tidak janggal lagi apabila berhadapan dengan kamera. Apatah lagi menari dan miming pula.

Walaupun Alisya mahu menyertai maminya menari, dia menegaskan sekiranya lebih daripada 3 kali percubaan beliau memang tidak akan menyertainya lagi. Ternyata bakat terpendam ada juga pada Alisya.

Lihat video tiktok yang diperkongsikan oleh Erra Fazira. Memang sama sama cantik, ramai yang memuji kecantikkan Erra dan kini memuji kecantikan serta keayuan anaknya Alisya. Mesti Alisya mengikut kecantikan emaknya.

@errafazirawc

As usual.. mom will be over the pagar kalau bertiktok 😅 Aleesya nak ajak join tiktok.. max 3 kali saja nak try!! lebih kaluuuu.. dia taknak buat dah 🫣😤

♬ If We Ever Broke Up – Mae Stephens

Walaupun masa yang ada untuk Alisya adalah tidak banyak namun banyak yang boleh diberikan tunjuk ajar dan nasihat kepada Alisya sebagai seorang mak yang bertanggungjawab.

Erra sentiasa mencari masa terlapang untuk anaknya itu. Apatah lagi Alisya adalah satu-satunya anak beliau.

Erra yang dulu bergelar seorang pelakon dan penyanyi, semenjak peredaran zaman berubah beliau sudah boleh melawak dan menjadi primadona kepada sesebuah rancangan lawak. Kerap juga beliau dipanggil menjadi juri pelawak.

Ramai yang melihat perkongsian ini memberikan komen bahawa mak yang lebih over berbanding anak dan ianya diakui oleh Erra sendiri. Memang anaknya m4lu dan tidak akan over. Itulah antara komen netizen.

Erra telah pernah berkahwin dua kali dan kedua-dua perkahwinannya gag4l. Tidak mencuba untuk ketiga tapi lebih fokus nak besarkan anak dan kerjayanya namun tidak menoolak jika ada jodoh buatnya.

Sumber: tiktok errafazirawc

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!