Connect with us

Hiburan

“ Wah pregnant lagi, besar dh baby bump “ – netizen

Published

on

Selebriti Fizo omar telah menamatkan zaman duda nya selepas beberapa tahun berceraai dengan bekas isteri Mawar. Desas desus menyatakan mereka ada halangan daripada keluarga tetapi Fizo menafikan. Fizo di kurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Maryam hasil perkahwinannya dengan Mawar.

Masing masing nampak bertambah bahagia selepas berceraai, Fizo telah pun berkahwin dengan pramugari cantik yang mesra di pangil Faz dan telah pun mendapat seorang cahaya mata perempuan comel.

Manakala Mawar masih berjanda dan mungkin akan berkahwin tidak lama lagi. Fizo dan Mawar terus berkawan demi membesarkan anak mereka Maryam, Fizo dan Faz nampak bergilir gilir menjaga Maryam dan Maryam nampak sangat manja rapat dengan ibu tiri nya.

Bagus betul Fizo dan Mawar kan, tetap menjalankan tangungjawab masing masing dengan baik sebagai ibu bapa kepada Maryam walaupun sudah berceraai.

Isteri baru Fizo sering menjadi pujian dan perhatian netizen, ramai yang cakap wife abg joe ni natural beauty dan sangat sweet orangnya. Nampak bijak dan cantik tak terlalu tebal bermakeup membuatkan terserlah kecantikannya yang asli.

Semalam Fizo berkongsi naik motor besar kuning naik genting bersama isteri tercinta di instagramnya. Motor dah cun tapi tidak boleh lawan isteri abg joe ini yang lagi berseri dan cantik. Ramai yang tertumpu dengan perwatakan dan kecantikan Faz nampak semua natural.

Dalam perkongsian di facebook Fizo omar berkongsi tentang isu mengidam naik motor ini. Ramai netizen yang teruja dan mengucapkan tahniah buat Fizo dan Faz. Ramai yang berpendapat yang Faz mengandung sebab dia memang sangat berseri seri dan ada nampak baby bump lah.

Ramai juga yang menyatakan kalau mengidam naik motor ini biasanya bakal mendapat b4by boy, betul jugak kan kalau boy kan jnis las4k sikit kan.

Pelik juga Fizo tiba tiba timbulkan isu mengidam, adakah itu sekadar gurauan ataupun memang bagi hint untuk semua teka dan ada yang tersirat.

Faz memang selalu nampak cantik tapi kali ini nampak sangat berseri seri. Mohon Fizo omar terus terang secepat mungkin supaya tidak lagi tular banyak persoalan mengenai isu Faz mengndung kan. Ramai peminat yang teruja untuk tahu berita sebenar. Semoga Fizo dan Faz sentiasa berbahagia selamanya. Jom like komen share

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!