Connect with us

Hiburan

“ Dah jadi lembuut bila jadi suami Reen “- Netizen

Published

on

Reen Rahim nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan. Baru sahaja menamatkan zaman bujangnya, memilih seorang jejaka biasa bukan dalam kalangan artis. Reen terkenal dengan perangainya yang sempoi yang peramah dan juga happening. Agak agak macam mana perwatakan suami Reen ye. Nampak dari muka macam lelaki serius saja.

Reen di khabarkan baru sahaja selesai majlis kahwinnya sebelah lelaki, Majlis nampak sangat meriah yang di buat secara besar besaran di kampung suaminya. Reen juga nampak tidak kekok bermesra dengan orang kampung dan juga berkongsi pelamin dengan iparnya. Low profile betul Reen ni kan

Selepas mereka berkahwin ramai juga terkejut dengan perwatakan sebenar suaminya, rupanya sama sama masuk air happening macam Reen juga.

Menerusi video video Reen berj0get dalam tiktok juga, suaminya juga turut join sekali joget terus bertukar perwatakan lepas kahwin dengan Reen kan.

Menerusi perkongsiaan beberapa hari lepas di istagram Reen, dia berkongsi suaminya tengah masak untuknya. Wah terbaik lah susah nak jumpa lelaki yang pandai masak kan. Dah lah hensem pandai masak sweet pulak tu.

Reen cuba meny4kat suaminya dengan bertanyakan menu, suaminya dengan spontan memberitahu nama menu dengan gaya lembuut, fuh tiba tiba bertukar watak. Reen masih sambung menyakat suaminya dengan menyatakan menu ay4m thail4nd ke atau ay4m p0nd4n.

Nampk sedap dan menyelerakan, tak sangka Suami Reen berbakat masak masak ini. Sesuai lah tu Reen jenis lasak suami jenis prihatin layan lembuut baru ngam kan.
Penat lah suami Reen asyik kena sak4t je. Reen kan terkenal dengan perangai suka sak4t orang.

 

Ramai yang terkejut dan menyatakan sudah bertukar jadi lelaki lmbuut dah selepas kahwin dengan Reen. Ada juga berpendapat dan terkejut suami Reen nampak muka jant4n hbis tapi dalam hati ada taman.

Apa apa pun min terhibur dengan gelagat dua orang ni. Min rasa pasangan ini sangat serasi dan comel. InsyaAllah Reen akan bahagia dengan pilihan hatinya. Semoga rumahtangga Reen dan suami sentiasa di lindungi berbahagia hingga ke syurga. Jom like komen share

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!