Connect with us

WOW

“Wah lawanya, adore giila kalau dia blh berubah smpai mcm ni” – Netizen

Published

on

Nur Fathia Latif satu nama yang pernah naik suatu ketika dulu, seorang pelakon yang sangat berbakat cantik membuatkan ramai yang sangat meminatinya. Beberapa tahun lepas, satu vide0nya tular di laman sosial membuatkan namanya merundung jatuh.

Bukan itu sahaja ramai yang kcamnya dan tidak dapat menerima siapa Fathia sebenarnya. Bukan sahaja peminat yang lari bahkan producer juga tidak lagi mengambil Fathia berlakon.

Fathia yang kemurungan ketika itu masih bertudung tetapi mengambil keputusan untuk membuka tudung semula setelah menerima pelbagai tomahan dan kriitikan dari semua.

Tiada manusia yang sempurna dan setiap manusia boleh berubah menjadi lebih baik hidayah itu milik Allah. Alhamdulillah Fathia di khabarkan bertudung semula dan memadamkan semua gambar tidak bertudung di instagramnya.

Penampilan terbaru Fathia juga membuatkan ramai sangat kagum dengan semangat dan perubahan

Fathia memuat naik satu gambar bertudung dan memakai jubah. Tudung yang di pakainya kelihatan labuh menutupi dada. Sangat ayu sopan dan sangat cantik. Tidak sangka Fathia secantik ini sekarang.

Ramai peminatnya memberi kata kata semangat supaya Fathia terus istiqomah dan terus berpenampilan seperti ini. Rata rata netizen terpegun dgn kecantikan Fathia.

Ramai tak rindu dengan lakonan Fathia? Semoga Fathia akan terus berlakon selepas ini dan membawa watak yang lebih sopan selari dengan penampilannya.

Suka tengok lakonan Fathia dalam drama Ariana Rose dulu. Ramai suka mutu lakonan Fathia. Semoga akan ada producer dan pengarah mengambilnya berlakon kembali.

Sumber : Ig Fathia Latiff

Artikel ini disediakan oleh Cite Laici. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!