Connect with us

Hiburan

“Uwais selalu lain daripada yg lain” – Netizen

Published

on

Selepas majlis pertunangan Shuib dan Watie selesai, menjadi hebahan dan topik utama pada media-media. Malah tagline setiap media juga semuanya hampir menjadi topik utama media iaitu mengenai pertunangan Shuib dan Watie. Pun begitu masih ramai tidak menyukai walaupun ia tidak ada kena mengena mereka namun netizen masih membezakan Watie dan arw4h isteri Shuib iaitu Sarah Raisuddin.

Selepas selesai majlis tunang, kerap kali Shuib dan Watie berkongsikan video-video sebelum ini yang telah lama mereka simpan. Terlihat anak-anak juga menyetujui perhubungan mereka dan saling menyanyangi.

Jika semasa majlis pertunangan Shuib dna Watie Uwais memakai baju yang berlainan warna dek kerana beliau tidak muat lagi memakai baju yang sedondon. Terlihat semasa di Melet0p juga Uwais mengenakan pakaian yang sedikit berlainan.

Apakah kerana masih tidak muat. Mungkin juga. Ramai yang memerhati pakaian Uwais selain melihat pasangan tunang itu iaitu Shuib dan watie berada dipentas Melet0p.

Gambar yang menunjukkan meskipun pakaian berwarna lain namun beliau adalah insan yang terakhir bersetuju untuk mengizinkan daddynya berkahwin dengan wanita pilihan neneknya itu.

Ramai yang kurang setuju iaitu peminat dan netizen namun Shuib sudah mengenal hati budi Watie, itu sudah memadai. Anak-anak memang perlu belaaian kasih sayang dari seorang wanita.

Pasti anak-anak juga gembira kerana bakal mendapat mak baharu dan semoga kepercayaan tersebut diberikan kepada Watie dan digunakan sebaik mungkin. Sudah temtu Watie pebih mengenali daripada netizen.

Pelbagai komen mengenai Uwais, yang sering kali terlihat tidak sedondon dan pasti ada kelainan. Apakah dek kerana Uwais selalu bersama atuk dan makder. Jadinya sering tidak peka terhadapnya.

Semoga mereka berkekalan dan berbahgia sehingga ke akhirnya dan Watie diterima anak-anak beliau. Pasti mereka menjadi keluarga bahagia amin.

Sumber: ig melet0p

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!