Connect with us

Hiburan

“Tudung tu dah macam sister”- Netizen

Published

on

Siapa saja yang tidak kenal dengan pelakon Izara Aishah yang cukup cantik wajahnya. Dengan penghijrahan terbaru Izara, semakin ramai netizen suka melihat penampilan Izara yang kini sudah menutup aurat dengan sempurna. Izara menjadi tumpuan ramai setiap kali memuatnaik posting foto atau video di Instagram. Memang nampak cantik Izara dengan ootd dia tau..

Bukan itu jer, Izara banyak ‘dirisik’ beberapa syarikat produk baju dan tudung berjenama terkenal untuk dijadikan sebagai model.

Jika lihat jenama fesyen yang terkemuka, Izara banyak menghiasi ruangan Instagram sebagai model bagi sesuatu produk berkenaan.

Tak dinafikan, aura Izara mampu menarik ramai tumpuan netizen yang melihat penampilannya. Apa saja gaya tudung dan baju yang dipakai Izara, pasti menerima banyak soalan daripada netizen yang ingin lebih tahu.

Baru-baru ini, Izara telah berkongsi satu video yang menunjukkan dirinya lengkap berbusana biru gelap menghadiri sesuatu majlis.

Namun sebahagian netizen perasan busana Izara berkenaan seolah-olah seperti pakaian sister.

Salah seorang netizen menegur fesyen pakaian Izara yang kelihatan tidak sesuai dengan konsep pemakaian agama Islam.

Namun netizen lain tetap memuji wajah cantik Izara yang bertudung litup dan sopan dengan pakaiannya yang menutup aurat.

Apa saja video yang dikongsi Izara pasti menerima jumlah tontonan yang tinggi sehingga mencecah satu juta tontonan. Semakin popular ye Izara sekarang..

Sumber: Instagram Izaraaishahofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!