Connect with us

Hiburan

“Tq baba, ni kali pertama baba dtg majlis Zaki setelah 17 tahun” – Zaki Yamani

Published

on

World Wide24.com C901bc0f36bdd497d904de2baca7eeed

Setiap anak tidak meminta untuk dilahirkan bahkan mereka juga tabah menghadapi semua pelbagai ujian termasuklah takdir untuk tidak bersama kedua ibubapa. Meskipun seorang yang terkenal akan tetapi tetap manusia biasa yang mempunyai khilafnya tersendiri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Ujian dan nasib buat anak-anak bebreza, begitulah Zaki Yamani dibesarkan oleh ibunya sendiri tanpa kasih sayang seorang ayah suatu masa dahulu dan kini dapat merasainya kembali.

Tidak semua orang bernasib baik, bahkan Zaki Yamani semenjak menjadi artis juga tanpa menggunakan nama baik ayahnya bahkan beliau berusaha sendiri untuk terus berada di dunia seni meskipun baru berusia 17 tahun pada tahun ini.

World Wide24.com Ffa9e5572a005af924a1c38639ef7ca9

Menyambut majlis kelahiran pada hujung tahun, beliau membuat majlis yang kecil-kecilan, buat pertama kalinya babanya hadirnya dan turut menyanyi dimajlis tersebut. Lagu pun sediih je lagunya.

Kehadiran ayah membuatkan sebenarnya sedetik hati didalam hati anak tu menjadi gembira yang teramat bahkan membuat anak gembira juga adalah pahala. Walaupun sebelum ini tidak kisah akan anak akan tetapi selepas ini gembirakanlah.

World Wide24.com 01104233f8bb36719d5a2ba80bfc24b9

Lihat perkongsian ini membuatkan ramai yang memuji Zaki kerana berasa bangga atas kejayaannya. Ayahnya juga turut datang menberikan sokongan dan hadiah pertama kali buat anaknya itu.

Selamat ulangtahun kelahiran buat Zaki dan semoga terus berjaya. Apatah lagi Zaki kini mempunyai peluang pekerjaan yang semakin dikenali dengan rakyat Malaysia iaitu penyanyi. Beliau mempunyai abang yang sama ayah dan berbeza ibu.

World Wide24.com A3ba8b32569105ad5031be12da0651c7

Selama ini dibesarkan oleh seorang ibu yang sangat penyanyang dan sehingga kini, masih bersama ibu tercinta dan  kini sudah mempunyai tanggungjawab bersama. Apatah lagi kini beliau sering mendapat tawaran nyanyian.

Mendapat perhatian dan komen daripada netizen kerana masih ramai tidak tahu akan alkisah mereka, meskipun ada kisah sebalik duka namun kini telah nampak sinar bahgia apabila masing-masing kedua ibubapa telah menjadi baik untuk anak mereka.

World Wide24.com 0dbe50b5297cef10e51c3a0050b58e93

Sebenarnya ramai sahaja anak yang telah mendapat ujian tidak dibesarkan bersama dengan ibubapa. Namun bukan alasan untuk anak tidak berjaya.

Semoga saja ia menjadi inspirasi buat anak diluar sana yang juga mempunyai nasib yang sama. Sebagai penjaga janganlah membvrukkan pasangan kepada anak.

Sumber: ig zakiyamani

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!