Connect with us

Hiburan

“Tepok tangan pulak, kelakar pengantin ni” – Netizen

Published

on

Selamat pengantin baru diucapkan kepada Janna Nick dan juga Dini Schatzman. Mereka diijabkabulkan dengan sekali lafaz sahaja, mas kahwin sebanyak RM2703, dengan kejvtan kepada media dan netizen apabila beliau bernikah secara mengejut tanpa diumumkan terlebih dahulu tarijh pernikahan mereka. Alhamdulilah terlihat kegembiraan di semua wajah mereka dan tampak gembira dan bahagia mereka berdua pasangan mempelai.

Janna Nick yang dahulu pernah mengatakan bahawa seumpama mereka sudah ptus cinta namun sebenarnya Janna mengatakan bahawa netizen yang mengatakan mereka ptus walhal tidak sama sekali.

Alhamdulilah selepas selesai mereka bernikah, ramai yang menyukai dan mendoakan yang baik-baik. Semoga perhubungan ini hingga ke jannah. Sesuai dengan namanya. Pasangan ini sangat sepadan dan sama cantik sama padan seumpama pinang dibel4h dua.

Terlihat taangisan sang suami yabg batu sahaja bergelar suami, dan terlihat satu galas tanggungjawap yang besar perlu digalas membuatkan air mata lelakinya keluar menitis. Dini pasti gembira sehingga menitis air matanya.

Dengan sekali lafaz sahaja terlihat keseronokan pengantin perempuan sehingga bertepuk tangan kegembiraan.

Terlupa dialah pengantin, dan bahagia serta gembira dengan sekali lafaz sahaja Dini menjadi suaminya yang sah.

Melihat kegembiraan itu terserlah kecantikkan Janna Nick dan terlihat keikhlasannya didalam perhubungan ini.

Sudah pasti ramai wanita mahukan pengakhiran sebuah perhubungan adalah sebuah perkahwinan yang bahgia dan gembira.

Ramai yang tidak menyangka bahawa Janna Nick menamatkan zaman bujangnya pada saat ini dek kerana beliau masih muda dan masih banyak yang perlu dilakukannya ,namun jika sudah jodoh tiada siapa penghalangnya.

Bukan itu sahaja malah ramai juga yang menyatakan bahawa mereka sudah bersedia dengan pernikahan Janna dek kerana Janna ada mengatakan akan menikah di bulan Jun. Seronok tengok Janna gembira sampai menepuk tangan pula.

Selamat datang ke dunia perkahwinan, semoga Janna dan Dini berjaya mengharungi semua dug4an perkahwinan. Tak sabar nak tengok baby diorang mesti comel.

Sumber: ig rafyaakob

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!