Connect with us

Hiburan

“Plot twist, endingnya mcm ni, ternyata Aleya selama ini hanya mimpi” – Netizen

Published

on

Jika Hannah Delisha dan Shukri Yahaya muncul di mana mana ruangan media atau laman sosii4l, pasti nama watak mereka yang akan menjadi panggilan netizen. Apatah lagi jika mereka berdua bersama, mereka akan masih dipandang seperti watak didalam drama Andai Itu Takdirnya. Drama tersebut banyak pengajaran dan mengajar agar menghargai apa yang ada disisi kita.

Hannah Delisha mahu mengikut trend dan membuat seperti melangg4r jodoh. Dan jodoh beliau adalah sama didalam watak drama AIT. melangga4r Aizril iaitu watak utama drama tersebut.

Ramai yang meminati mereka berdua, apatah lagi mereka berdua bergandingan, sama padan dan serasinya mereka membuatkan netizen dan penonton meraka tidak sabar untuk melihat episod seterusnya.

Memang mempunyai idea yang bernas membuat trend seperti ini dan kemudian mempromosikan drama tersebut, ramai yang meneka dan menelah apa yang bakal terjadi akan datang. Episod yang mendeb4rkan ramai peminatnya.

Adakah benar bahawa di akhir penceritaan drama ini bakal terjadi lagi ‘plot twist’. Iaitu jalan penceritaan yang berputar beliit.

Adakah ia adalah mimpi Aleya, ataukah ia benar belaka. Segala keperiitan yang dilaluinya, jika mimpi alangkah bermaknanya hidup Aleya.

Hannah Delisha menerima watak tersebut yang sepatutnya menjadi watak Nad Zainal namun beliau tidak dapat berlakon ketika itu. Sesuai sekali dengan Hannah watak tersebut dan mereka juga serasi bersama.

Perkongsian ini mendapat banyak tontonan, sukaan dan ramai yang memberikan komen. Tidak mengambil indah tentang perkongsian Hannah tetapi memandang dua pelakon ini akan terus melihat atau teringat akan lakonan mereka.

Hannah dan Shukri Yahaya mempunyai bakat yang luar biasa dan mereka mempunyai pengalaman berlakon yang lebih matang dan semakin membaikpulih.

Setiap lakonan mereka memberikan jiwa dan watak yang mereka lakonkan akan hidup sehingga terkesan pada penonton.

Memang banyak plot twist tapi jika ia semua hanya mimpi, pasti penonton merasa gembira namun ramai juga menyatakan bahawa bukan mimpi tapi hakiki. Yang perlu dihadapinya

Sumber: ig bambamstudio

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!