Connect with us

Hiburan

“Tak s4kit perut ke nanti”- Netizen

Published

on

Kucing adalah haiwan kesayangan Nabi Muhammad, jadi sudah pasti ia juga menjadi haiwan kesayangan kita semua juga. Ramai ustaz memberitahu tentang pahala apabila kita memberi makanan kepada kucing, ramai yang di kurniakan rezeki yang melimpah limpah apabila suka memberi makan kucing. Kucing seekor binatang yang sangat manja akan tetapi ramai juga yang tidak suka kucing atas sebab g eli dan juga atas sebab berbuulu.

Sudah menjadi lumrah seluruh dunia haiwan kucing ini menjadi haiwan peliharaan di rumah menjadi salah satu haiwan yang di belai belai dek kerana kecomelan dan manja.

Begitu juga buat artis terkenal Nabila Huda yang mengangap kucing ini salah satu haiwan kesayangannya dan rapat seperti dar4h daging sendiri

Nabila nampak berkongsi tengah makan semangkuk dengan kucing kesayangannya sekali hirup air susu tu.

Selera sekali nampaknya Nabila dan kucingnya sharing makanan bersama. Sememangnya buat Nabila tidak akan ada isu apa apa apabila dia berbuat demikian mungkin sudah terbiasa.

Kucing pun akan nampak happy je kalau kita melayan seperti itu yela kucing kan manja dapat makan sepinggan dengan tuannya.

Menerusi video tersebut Nabila dengan selamba hirup makanan tersebut manakala kucingnya juga jilaat jilaat minuman tersebut.

Ramai yang risau takut Nabila sakiit perut tetapi jawapan Nabila sempoi sahaja tak adalah tak sakiit perut pun.

Selain itu ramai juga yang berasa ge li dek kerana kucing suka tangkap ggit tikus dan juga kucing selalu jlat bonttot selepas berak.

Namun cerita itu langsung tidak menakuutkan dan memberi kesan kepada Nabila yang merasakan kucing itu bersih dan suci seperti manusia juga.

Nabila hanya menjawab tidak perlu fikir sampai ke situ jauh sangat fikir kalau nak maati sakiit ke maati sakiit juga dengan apa jua keadaan sekali pun. Nabila tidak kisah tentang isu kumaan ataupun isu kebersiihan kucing tersebut. Mungkin sebab Nabila tahu yakin kucing nya mandi dan bersiih kan lain lah kalau kucing jalanan kan.

Ramai yang berpendapat bahawa tidak patut berkongsi secara umum kerana ramai juga yang tidak terbuuka seperti Nabila. Apa apa pun sememangnya kucing adalah haiwan kesayangan Nabi jadi seperti mana Nabi menyayangi haiwan tersebut dan memberi makan dengan cara apa perlulah kita ambil sebagai contoh.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!