Connect with us

Hiburan

“Tak pasal je Tokram terkono hahaha” – Netizen

Published

on

Jika semua artis mahupun bukan artis berlumb4-lumb4 mahu memaparkan kegembiaraan dan kebahagiaan mereka bersama pasangan masing-masing, berlainan dengan pasangan ini yang agak jarang memuatnaik gambar bersama namun ada. Tapi amat jarang dan boleh dikira, hanya jika ada majlis tertentu sahaja. Alyah dan Tokram sangat dikenali sebagai pasangan yang humble sahaja.

Alyah berkongsikan video mereka berada di sebuah jalan dan seolah sedang mahu mengambil gambar rupanya video, lalu terlihat Tokram yang suka bergurau senda bersama isterinya.

Walaupun tidak selalu Alyah memuat naik gambar atau video mereka bersama namun mereka masih kekal bersama dengan aktiviti bersama. Malah Tokram mempunyai sikap yang berlainan daripada perwatakkannya semasa di acara tv.

Begitulah yang diperlihatkan. Dan netizen dapat juga melihat seorang yang bersikap tegas, garaang dan jujur tetapi apabila bersama dengan pasangan hidupnya, beliau adalah seorang penyanyang dan sweet orangnya.

Tersenyum melihat video Alyah dan suami, apatah lagi suaminya seorang yang taakut untuk ditegur kerana beliau bersikap gaarang namun sebenarnya seorang yang sweet dan boleh melawak juga.

Tokram juga seorang produser dan gemar menyertai rancangan yang seperti melawak, nyanyian dan menjadi pengacara masakkan program nya sendiri. Beliau rapat dengan Nabil Ahmad dan sering bersama dalam program rancangan tv.

Kapsyen beliau juga mengambarkan beliau sangat bahgia bersama suaminya dan ramai yang terhibur dengan kapsyennya. Malah ramai juga tidak menyangka bahawa Tokram seorang yang sweet dan penyanyang.

Pelbagai komen diterima dan hasil tontonan sehingga  16 ribu sukaan pada perkongsian tersebut. Lihatlah pelbagai komen netizen. Semuanya mendoakan yang baik-baik sahaja. Lihatlah antara komen-komen netizen.

Bukan sahaja suka dan gemar akan kemesraan mereka malah ramai memberikan pendapat dan pandangan bahawa jangan menilai seseorang dari segi luaran sahaja. Bila dirumah perwatakkannya lain.

Sumber: ig alyah81

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!