Connect with us

Hiburan

“Sorry Yana, tak padan dgn sengau sibuk nak ckp byk”- Izzaty

Published

on

EC38E93C AE84 41EA 8462 5F5C356B3D47 Scaled

Selebriti terkenal pelakon pengacara dan juga model Uyaina Arshah semakin meningkat naik kini kerana bakatnya yang sangat luar biasa. Sebelum ini Uyaina belajar dalam bidang undang undang sebab itu jika di lihat dari segi zahirnya Uyaina sememangnya sangat petah berkata kata sehinggakan dia pernah memenangi pertandingan dewi asia 2018 di indonesia mewakili malaysia. Siapa yang tidak kenal dengan semua pengacara rancangan wanita hari ini. Antara yang sering mendapat perhatian adalah Uyaina mungkin kerana popularitinya sebagai seorang pelakon model dan duta turut memberi kesan kepada pengacaraannya di whi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Whi juga rancangan yang sentiasa di sukai wanita kini dan Uyaina nampaknya masih setia menjadi host di rancangan tersebut.Rancangan ini menyajikan pelbagai bentuk ilmu ulasan dan juga perkongsian yang berkait rapat dengan wanita terutamanya isteri dan banyak juga ulasan tentang keluarga dan rumahtangga.

21E25540 DB02 42E4 A908 9869DEB8892E

Rancangan wanita hari ini juga di kegemari para lelaki juga dan kini lebih wanita hari ini lebih terbuka dan banyak isu isu berkait rapat perjalanan rumahtangga perkongsian penyelesaian yang boleh membantu para suami di luar sana menimba ilmu dan pengetahuan.

Tetamu jemputan juga bukan calang calang ramai terdiri daripada pakar pakar, artis dan juga selebriti terkenal membarisi jemputan setiap hari. Host juga terdiri daripada selebriti yang berpengalaman seperti Uyaina fiza fahrin dan ramai lagi yang pasti akan membuatkan rancangan tersebut tidak boring.

03DB8FC2 4788 47A6 BC0A 527382EF026F

 

Selain itu, Fahrin adalah antara satu satunya kumbang di keluarga wanita hari ini dan sangat serasi bersama mana mana host wanita. Jika ada Fahrin pasti lebih berseri rancangan ini kan sebab kebiasaan lelaki akan lebih santai dan lawaak.

Menerusi perkongsian daripada instagram WHI hari ini Uyaina nampak terlebiih agresif dengan pelbagai gaya seakan akan ada sesuatu yang tidak dapat di ungkap dengan kata kata hanya boleh di lakukan dengan reaksi.

Macam macam gaya comel Uyaina ini, ketika partner nya izzaty yang terlebih banyak cakap itu telah membuatkan Uyaina seakan akan hendak bercakap juga tetapi tiada ruang sebab itulah reaksinya hanya mengiya giyakan apa yang partnernya cakap tetapi tangan tu kenapa perlu pelbagai gaya seperti itu kan.

893036ED 3E18 46F6 8A93 8D85A61016D0

Menurut Izzaty di dalam ruangan komen dia cakap sorry Uyaina tak padan dengan sengau sibuk nak cakap banyak. Mungkin ketika itu izzaty tidak menyangka yang ulasannya terlalu panjang dan telah membuatkan Uyaina ternanti nanti turn dia nk bercakap.

Menerusi perkongsian yang lain juga Uyaina seperti betul betul melepaskan rasa geramnya dengan mengengam kertas tersebuut dan mencampaknya mungkin terlalu teremosi dengan topik hari ini. Alahai betul betul menjiwai watak betul lah Uyaina ini ketika mengacara pun boleh dia menjiwaai sampai macam tu sekali

8B88B9E4 FA05 41E4 A392 9F27C5D03AF0

Comel betul lah mereka semua ini saling support each other dan nampak sangat rapat serasi je mengacara bersama kan. Semoga rancangan wanita hari ini kekal menjadi pilihan nombor satu para wanita di luar sana tidak kira berkerjaya atau suri rumah.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!