Connect with us

Hiburan

“Mierul bersyukur dapat genetik badan Bruce Lee”- Mierul

Published

on

Nama Mierul Aiman mula naik sejak dia memenangi juara hero remaja dan memegang watak utama untuk drama high council. Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan.

Sedikit info untuk watak yang di bawa Mierul aiman ini dia seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan dia mengalami banyak tr4uma.

Banyak lagi watak watak lain yang telah menghidupkan drama ini seperti Naim Daniel, nadhirnasar dan ramai lagi.
Selain itu watak kapla high council yang di lakonkan oleh Amir cukup membuatkan semua penonton berasa seraam dengan riak wajaahnya yang nampak jhat kaki buvli tu.

Sudah tentu watak di dalam drama ini sedikit sebanyak telah menaikkan kerjaya Mierul sebagai seorang selebriti dan seorang pelakon yang sedang h0t di perkatakan dan menjadi kegiillaan para wanita di luar sana.

Mierul juga telah mendapat perhatian ramai dek kerana memiliki jawline ataupun rahang lelaki yang sangat macho dan uniik. Rahang ini jarang jarang kita tengok kan bukan semua lelaki di luar sana yang bertuah memiliki rahang ini.

Ramai yang notice Mierul sangat hensem dan nampak jantan kerana memiliki rahang yang agak besar di mukanya. Kalau Mierul buat reaksi marah sikit pasti rahang tersebut akan timbuul. Selain itu juga tubuh Mierul yang ada six pax ketika berlakon drama project high council tu turut menarik perhatian netizen.

Menurut Mierul dia merasakan yang dirinya sangat bertuah kerana mendapat genetik bentuk badan seperti Bruce Lee dan meluahkan perasaan syukurnya kerana ayahnya dan atoknya juga memiliki bentuk badan yang sama dan dia mewarisi bentuk badan yang cantiik ini daripada mereka.

Mierul juga menyatakan yang dia sering bersukan dan bermain ragbi juga punca badannya bertambah nampak cantiik seperti itu. Mierul juga sangat berpuas hati berlakon drama project high council tersebut dan dia menyatakan dia telah memberikan sepenuh tenaga emosinya untuk drama tersebut.

Ramai juga yang bersetuju Mierul sangat bagus berlakon drama tersebut dan memiliki keunikan badan tersendiri dan ramai juga yang tidak setuju dan menyatakan tak sama pun badan dengan bruce lee.

Tidak kisah lah apa apa pun pendapat netizen sudah pasti Mierul memiliki kehenseman yang jarang jarang kita jumpa kan. Rahangnya yang nampak seperti itu menambahkan kehenseman pada wajahnya. Tubuh badannya pun ada style yang tersendiri. Ramai yang suka dan ramai juga yang tidak mengemaarkan. Semoga Mierul terus berjaya sebagai seorang pelakon.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!