Connect with us

Hiburan

“Sian Mirul tersadung, burung tak jadi nak kejar sebab terkejut haha” – Netizen

Published

on

World Wide24.com D0fb6a808ac14467141b7d586195ad00 Scaled

Hasrat Ain Edruce adalah ingin mendapat cahaya mata lelaki pula selepas dua tahun usianya Soraya pada masa ini. Selamat Hari lahir diucapkan dan sambutannya agak meriah.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Malah bukan sahaja meriah tetapi Mirul juga seolah mendapat perhatian apabila membuat perangai di majlis Ain dan Soraya. Seronok melihat gelagat mereka malah Mirul juga seperti terlebih tenaga dan digelar hyper pula. Tak patut Ain tertawakan suaminya.

Melihat perkongsian sambutan ulang tahun kelahiran Soraya ini, pasti ramai akan terhibur apabila Mirul kelihatan sangat ter function malah sangat mendapat perhatian netizen. Sehingga Ain mentertawakan suaminya.

World Wide24.com 5c470912a4c3dec760befdc9abbd0d8d

Selepas dua tahun umur Soraya sepatutnya memang sudah layak menerima adik, mungkin Ain dan suaminya Mirul masih merancang namun ia adalah hadiah yang besar jika Soraya mendapat adik. Semoga Soraya akan dapat adik selepas ini.

Soraya kini sudah berusia dua tahun dan mesti sudah pandai dan bijak orangnya. Bukan itu sahaja malah comel dan Soraya lebih kepada perangai ayahnya. Mungkin ramai tidak perasan akan tetapi itulah kebenarannya.

World Wide24.com B99521ac1f9720a8fd6e0d91fb86b3c0

Lihatlah video perkongsian ini, rata-rata pada mulanya agak kasihan kepada Mirul dan kemudian di akhir video pakat semua yang menonton tertawakan kepada Mirul. Memang lucu namun masih merasa kesian dan ramai yang akui mereka juga akan takot apabila dikejar burung unta.

@ain.edruce

Video beday soraya is out dekat youtube!! Tapi tu lahh… nak happy sgt mirul kaki darah2 dah.. gelak tak baik. Suami tu.. 😘😘😘 ape pun memang best celebrate beday kat @99 Wonderland Park .. semua dah lengkap. Mirul je kelam kabut kena kejar hahah

♬ original sound – NURULAIN BT EDRUCE – NURULAIN BT EDRUCE

Ain Edruce terkenal dengan sikapnya yang jujur dan ikhlas, malah beliau juga suka akan mengusik suaminya apatah lagi suaminya seorang yang pem4lu. Sampai sekarang beliau masih mengusik dan sebagai suami, Mirul layan dan turutkan sahaja.

World Wide24.com Ded7dc7c4156d904d912fa4b43a7f419

Perkongsian tersebut mendapat banyak sukaan dan lebih kepada 100 ribu tontonan. Perkongsian di tiktok akaun Ain Edruce itu mendapat banyak juga sukaan malah ramai yang memberikan komen kepada perkongsian tersebut. Memang Mirul sahaja yang mendapat perhatian meskipun hari lahir Soraya.

Lihatlah komen-komen netizen yang merasa lawak dan lucu. Malah ramai yang memberikan komen mereka tertawa melihat jtuhnya Mirul dek kerana dikejar oleh burung unta. Siapa sahaja yang tak akan laari. Mesti lah takot. Lihatlah komen netizen semuanya.

World Wide24.com 7c7da8928df1d37ed205520f2215d8ef

Lawak lah sekarang Mirul dah menjadi semakin popul4r dan semakin ber4ni berlakon malah beliau semakin suka akan kamera dan rajin tersenyum. Dulu merasa segan dan kini tak maalu lagi dah.

Sumber: tiktok ainedruce

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!