Connect with us

Hiburan

“Seronok tgk keluarga Abg Faizal, anak dara lawa sangat” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 5d5bb2371ab313aeac7480e722fdbaae Scaled

Hubungan anak-anak dan juga ayah seringkali dikatakan tidak begitu rapat kerana yang dijaga sepenuh masa adalah seorang mak, akan tetapi jika seorang ayah yang sama menjaga dan membesarkan bersama-sama anak mereka, pasti anak mereka akan dapat bersama ayah juga. Itulah yang terlihat perhubungan di antara hubungan Faizal Hussein dan juga anaknya, ketika mereka menyambut hari kelahiran Faizal Hussein.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Faizal Hussein kelihatan masih muda meskipun telah berusia 60 tahun lebih dan sepasang anaknya juga turut ceria melihat sambutan hari lahir ayahnya dan rapat perhubungan mereka.

World Wide24.com B83a7d91cb87ec9b9005d8e09524fa5b

Seronok melihat perhubungan mereka, anak-anak Faizal Hussein juga cantik dan kacak belaka. Melihat Suhaila isterinya juga masih kekal awet muda sama seperti Faizal Hussein, mereka sepasang suami isteri yang sama padan sama cantik.

Senyuman yang terukir di raut wajah mereka juga tidak seolah meniipu, memang benar senyuman di wajah mereka kelihatan sangat ikhlas dan kebahagiaan yang mereka kecapi sehingga hari ini adalah benar tulus dan semoga ia terus berkekalan.

World Wide24.com 4a9727fefb8fb8b5901a080f48e176ba

Lihatlah setiap kenangan-kenangan ini setiap video, ada keikhlasan yang dipamerkan dan melihat anaknya mencivm Faizal Hussin tanpa rasa seg4n silu membuatkan ia kelihatan lebih ikhlas dan perhubungan antara anak dan ayah itu lebih akrab.

Selamat hari lahir diucapkan kepada Faizal Hussein, meskipun beliau telah berusia namun beliau kekal ketampanannya malah masih laku dalam drama ataupun lakonan. Beliau masih h4ngat diperkatakan dan masih ramai produser yang mahukan bakatnya.

World Wide24.com B4f515dc95d8090545ecdfc5e93c5a4e

Faizal Hussein dan Rosyam Nor rupanya mempunyai kaitan persaudaraan dan bakat mereka sama-sama hebat di dalam dunia lakonan. Faizal Hussein sudahpun bertahun-tahun di dalam dunia lakonan sehingga kini masih berlakon.

Ramai pengikut dan peminat peminat Faizal Hussein mengucapkan selamat hari lahir kepadanya.

Di ruangan komen perkongsian video sambutan hari lahir tersebut bukan sahaja itu, ramai juga yang mengatakan bahawa anak-anaknya comel dan cantik serta tampan. Itulah antara komen-komen mereka. Lihat komen mereka.

World Wide24.com 07498c24439001b336b189562edacc43

Ibu bapa adalah peranan penting untuk membuat anak-anak tidak merasa seg4n silu apabila bonding bersama, apatah lagi jika keluar bersama untuk meraikan sesuatu dan menunjukkan cara kasih sayang anak-anak yang menyayangi ibu bapa juga adalah hasil didikan ibu bapa sendiri.

Sumber: ig suhailasulaiman76

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!