Connect with us

Hiburan

“Sedihnya, pertama kali tengok Ina Naim naangis macam ni” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7a2861c33859e1e2157d5a4c502e3664

Ina Naim, yang telah kehiilangan suaminya Suhaimi Saad atau lebih dikenali dengan singkatan Ss. Sudah lama tidak kedengaran kisah beliau selepas suaminya meninggaal dan kini terlihat perkongsian seorang founder kopi, iaitu jirannya ketika Ina menetap di Kelantan melawat beliau dan kali pertama terlihat beliau menaangis teresak-esak, mvngkinkah kerana merindui arwh atau kerana terlalu gembira dengan kunjungan yang tiba.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tatkala hadirnya founder pasti senyuman yang terukir tetapi selepas mahu pulang seb4k menjengah dan terlihat Ina menaangis sebenar-benarnya menaangis seolah mahu meluah sesuatu yang lain pula kerana tidak puas.

World Wide24.com 32de12ad25fce2e60eea884c34a67038

Kerjasama dengan Ina Naim sebelumini sangat memuaskan dan sentiasa mendapat kerjasama yang baik malah bukan itu sahaja sambutan penjualan kopi juga member4nsangkan. Ramai yang sokong dan membeli dengan hasil jualan Ina.

Kini Ina Naim masih meneruskan apa sahaja yang ditinggalkan oleh Ss, bahkan beliau meneruskan semua penjualan yang ada dan ia adalah sedikit sebanyak menampung perbelanjaan kehidupan mereka yang menyerah semua kepada takdir Allah.

World Wide24.com 2522b5bb6a92274577b5418c53163aec

Lihatlah perkongsian pelokkan dan taangisan yang Ina Naim berikan seolah ia pertama kali telrihat di media sosok tbuh tu menaangis pertama kalinya selepas Ss pergi. Ramai yang sedar akan perkara itu kerana pada awal arwh pergi Ina seorang yang tenang dan tidak sediih.

@madamtiass

Ya Allah..sedih😭😭 entah bila pula dapat berjumpa. Akak doakan ina dan anak² sentiasa dipermudahkan segala urusan dan kuat menempuh ujian kehidupan ini..@INA SUHAIMI #inasuhaimi #suhaimisaad #alfatihah #fypシ

♬ original sound – y a t i e 🇲🇾❤🇵🇸 – y a t i e🇲🇾 🇵🇸

Mvngkin kerana ia terlalu lama dan kini semakin merasai kehiilangan suami tercinta apatah lagi sebelum ini suami tercinta sentiasa berada di sisi dengan perkara yang baik saja yang dilakukannya. Pasti merasai kesediihan apabila sudah tidak ada didunia ini.

World Wide24.com F182b9d96c7e35aaf6af76249649abb0

Perkongsian yang dikongsikan oleh founder ini mendapat banyak tanda sukaan pada aplikasi tiktok dan ramai juga yang berikan komen-komen kepada perkongsian tersebut kerana mereka dapat merasai dan melihat betapa sediihnya Ina Naim kini.

Apatah lagi mereka faham benar bagaimana hubungan rapat dan akrab suami isteri yang tidak pernah berpiisah itu, ramai yang memberikan komen yang baik.

Lihat antara komen mereka kepada perkongsian tersebut. Lihat antara komen mereka ada yang mengatakan seolah ini kali pertama melihat tangisan daripada Ina Naim.

World Wide24.com 72e6b5022af7d44905479cf47c45ce3c

Sebagai netizen kita patut mendoakan yang baik-baik untuk Ina Naim dan ramai yang menyokong dengan membeli produk jualan Ina Naim. Ia adalah perkara yang baik apatah lagi sedikit sebanyak membantu Ina Naim menampung belanja seharian.

Sumber: tiktok madamtiass

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!