Connect with us

Hiburan

“Muka dia paling melayu dlm adik beradik, tapi still cantik giler” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 9c264773f68f86fcb1f86b8b8cbe88d5

Dayang Anisha menjadi buah mulut orang ramai termasuk rakyat di negara Malaysia meskipun beliau menjadi puteri raja pada negara Brunei Darussalam namun menjadi juga cerita dan bual bicara tentangnya kepada rakyat jelata.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Walaupun Dayang Anisha tidak berketurunan diraja dan tidak memiliki keturunan sebelum ini diraja atau berdrah kacukan diraja akan tetapi kerana atuknya adalah penasihat Diraja Brunei jadi beliau boleh sahaja berkahwin dengan Putera Raja asalkan berkahwin dan bertukar nama.

Ramai yang sudah tahu bahawa beliau mempunyai ibu tiri dan adik beradik yang lain juga sama iras dengan beliau. Meskipun ibu kandungnya sudah tidak bersama dengan ayahnya namun mereka masih berhubung secara baik.

World Wide24.com 8684987a1ebcc1aa4af3870413473bd6

Melihat perkongsian yang dimuatnaik di media, terlihat wajah adik beradik perempuannya, bahkan ramai yang melihat bahawa hanya Dayang Anisha seorang yang mempunyai wajah kemelayuan manakala yang lain lebih kepada wajah kebaratan.

Walaupun begitu wajah Dayang Anisha manis dan cantik malah berkacukan matsalleh ini jelas terlihat kematangan dan jelita wajahnya tersendiri. Tidak hairan sebab itu Putera Mateen menyukainya.

World Wide24.com 8294c1273dfc72b13c36f3889233638d

Perkongsian yang dikongsikan ini, adalah sangat terindah dek kerana terlihat wajah adik beradik perempuannya bahkan juga melihat wajah emak kandungnya sekaligus wajah mak tirinya juga. Dilihat senyuman yang diberikan sangat tulus ikhlas.

@jier01

adik beradik cantik2,mak ayah dayang anisah rosnah pun cantik.isteri putera mateen #dayanganisharosnah #dayanganisharosnahbintiadam #princemateenofbrunei #princemateen #puteramateenkahwin #princemateenwedding

♬ Siti Nurhaliza_Purnama Merindu – ꧁ 𝑹.𝒌𝒂𝒚_𝑶𝒇𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒍 ꧂

Pasangan ini mnejadi bualan netizen dan warganet malah mendapat berita perkahwinan mereka ke beberapa negara asia.

Ramai yang mengambil tahu dan suka akan pasangan ini meskipun tidak ada drah raja akan tetapi ramai mendoakan kebahagiaan mereka.

World Wide24.com C821b7905bd20f82f50cea17c5303f37

Apatah lagi ramai yang suka akan sikap Putera Mateen yang tampak kacak, macho dan jelas tampak prihatin dan sangat memandang Dayang Anisha dengan kasih sayang. Apatah lagi tular beliau memuji pakaian isterinya itu.

Pelbagai komen yang memang sentiasa menyokong malah menjadi doa kepada pasangan diraja ini, semuanya yang memberikan komen yang baik.

Ramai juga tertanya apakah adik beradik Dayang Anisha ini satu emak atau lain emak, kerana sangat lain dengan Dayang Anisha.

World Wide24.com 02396cdac1e706a1a7976e3a7f748280

Walaupun berwajah paling melayu akan tetapi beliau tetap mempunyai keistimewaan tersendiri bahkan ramai yang merasa beliau sangat beruntung kerana menjadi peneman sehidup bersama dengan Putera Mateen yang menjadi idaman semua wanita.

Sumber: tiktok jier01

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!