Connect with us

Hiburan

“Saya tak tau pasai pa dia blh tergamak tulis perkataan ‘Buurit Mak Hang’ kt saya” – Che Ta

Published

on

Baru-baru ini pelakon popular Rozita Che Wan atau nama panggilan mesranya Che Ta telah memuatnaik sebuah video yang menunjukkan dirinya telahpun selesai mengambil vksn sntikn dos kedua bersama kedua- dua orang anak lelakinya. Bagaimanapun pakaian yang dipakai oleh Che Ta pada hari berkenaan menarik perhatian netizen yang tergamam melihat beliau bergaya dan melaram seolah-olah seperti hendak ke acara karpet merah.

Baju jubah yang berwarna kelabu itu kelihatan sarat dengan perincian pada bahagian bawah menyebabkan baju yang dipakai oleh Che Ta itu kelihatan sangat glamor apatah lagi apabila dipadankan dengan beg tangan berjenama mewah yang turut dijadikan pelengkap gaya oleh pelakon tersebut.

Jelas Che Ta lagi, sejak Perintah Kawalan Pergerakan yang dilaksanakan oleh kerajaan, beliau tidak berkesempatan untuk menggayakan pelbagai baju- baju koleksi terbaru beliau. Di sebabkan itu, beliau mengambil kesempatan peluang yang di perolehi untuk keluar rumah semasa mengambil suntik4n v4ksin untuk menggayakan baju tersebut.

Walaubagaimanapun mengenali sosok pelakon berkenaan yang sememangnya amat gemar melaram sejak dahulu, netizen sudah boleh menjangkakan pakaian yang dikenakan oleh Che Ta itu. Tambahan pula pelakon berkenaan juga dikenali kerana beliau sentiasa menjaga rapi penampilan dirinya apatah lagi untuk keluar berjumpa orang ramai.

Namun begitu, artikel mengenai baju yang dipakai oleh Che Ta itu telah mendapat perhatian bekas pengacara program Lagu Cinta Kita iaitu Azwan Ali. Pengacara berkenaan yang kini lebih glamor dengan nama Diva AA bertindak memberikan maklum balas yang sangat tidak wajar dan kurang sopan.

Pengacara itu berkongsi status tersebut menerusi platform twitter namun akhirnya mendapat perhatian Che Ta apabila isteri kepada Zain Saidin itu telah mengambil tangkap layar status pengacara itu dan dikongsikan semula di Instagram beliau.

Che Ta berkata beliau tidak menyangka pengacara itu tergamak menulis perkataan yang tidak sopan kepadanya. Kongsi Che Ta lagi beliau merasa amat terkilan dengan tindakan pengacara itu kerana telah beberapa kali berjumpa dengan pengacara terbabit untuk bekerjasama dalam program yang berbeza.

View this post on Instagram

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Che Ta dengan rasa terkilan juga meluah, adakalanya orang yang kita sudah kenal lama dan merasakan tidak mempunyai sebarang masalah malahan kita berbaik sangka kepada mereka namun sebenarnya mereka sanggup berbuat sesuatu yang tidak sepatutnya. Che Ta juga mendoakan supaya pengacara tersebut di berikan hidayah.

Menjengah keruangan komen, perkongsian Che Ta itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejut dengan respon Diva AA terhadap Che Ta. Netizen juga tidak bersetuju dengan Diva AA kerana bertindak memberikan kata-kata yang kurang sopan menerusi status twitter beliau itu. Berikut dikongsikan komen-komen netizen.

Abaikanlah Che Ta dengan pandangan yang negatif macam tu. Che Ta berpakaian menutup aurat dengan sempurna dan yang penting Che Ta sudah melaksanakan tanggungjawab untuk mencegah pndemik cvd di Malaysia dengan sewajarnya apabila selesai mengambil 2 dos suntik4n v4ksin. Tahniah Che Ta memberikan pengaaruh yang baik kepada masyarakat.

Sumber : ig rozita che wan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!