Connect with us

Hiburan

“Sampai skrg msh lg fkir 2 org kt blkg tu, mmg penyanyi asal Elite ke, lain bebenor transformasinya”- Netizen

Published

on

Zaman 90 an kumpulan ini amat terkenal sehingga sekarang pun masih dikenali meskipun kumpulan tersebut telah bub4r lama namun mereka mempertemukan semula dan masih berhubung. Melihat lagu-lagu kumpulan tersebut kembali dimainkan semula di beberapa aplikasi, Abby Abadi dan Azza Elite kembali membuat video yang menarik minat netizen. Apa yang tertariknya Azza dan Abby membawa siapa yang menari bersama mereka.

Tertarik dengan apa yang dikongsikan membuatkan ramai yang menyukai perkongsian Azza. Mengamit kenangan apabila lagu yang dahulu menjadi fenomena dizaman muda remaja sehingga kini lagu itu masih menjadi diingatan.

Perkongsian Azza yang membuatkan ramai kembali mengingati lagu dan kumpulan Elite, tapi terlihat siapa pula lagi dua orang yang dibelakang Azza dan Abby Abadi.

Kenangan sungguh lagu-lagu dan kumpulan ini. Siapa sahaja yang tahu kisahnya, masih muda remaja sehingga kini muka dan bdan maintain.

Ramai yang bergurau senda dan menjadi tanda tanya adakah ahli baru dalam kumpulan tersebut oleh kerana ahli lama sudah tidak ada bersama-sama. Namun Azza ketawa menjawab ya sahaja. Azza hanya bergurau dek kerana peminat yang bertanya.

Siapa sahaja yang tidak hafal akan lagu tersebut malah meskipun telah lama lagu tersebut tidak dimainkan diradio atau tv namun masih kekal diminda peminat. Peminat masih ada keinginan mahukan melihat mereka bersama kembali.

Azza dan Abby seringkali berhubung dan mereka selalu juga berjumpa di atas urusan kerja. Mereka mempunyai produk perniagaan sendiri. Malah sehingga ke hari ini mereka masih aktif didalam industri seni dan juga dalam perniagaan mereka.

Setiap pelakon mempunyai kriteria sendiri, namun, selepas menjadi penyanyi ramai yang dari kumpulan Elite menjadi pelakon dan lebih banyak berlakin daripada menyanyi dek kerana ber kriteria menarik untuk berlakon.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian Azza. Lihatlah antara komen-komen netizen. Semuanya mengatakan mereka rindu akan lagu kemlulan Elite. Ada juga yang bertanyakan tentang dua orang di belakang Azza dan Abby abadi itu.

Menjadi fenomena pasti akan menjadi viral jika dimasa zaman 20an ini. Zaman ini teknologi pun tinggi, pasti akan lebih popul4r daripada zaman dahulu. Tapi semua sudah pun berjaya.

Sumber: ig azzaelite

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!