Connect with us

Hiburan

“Inilah baru dua2 matang, bukan macam sesetengah tu mcm bdk2” – Netizen

Published

on

Jika diungkit kisah lalu pastinya tiada apa yang boleh dimaafkan tetapi mereka mempunyai sikap matang apabila tidak memandang kisah silam, maka terus memikirkan arah masa depan dan jangan menjadikan anak-anak sebagai m4ngsa keadaan.

Mereka adik-beradik 1 bapa 2 emak dan layak menjalinkan hubungan adik beradik seperti insan lain juga. Jadi jangan piisahkan mereka walaupun lain emak.

Selepas berapa tahun perseliisihan faham berlaku, video ini membuktikan bahawa mereka telah bermaafan dan telah berbaik seperti kawan biasa. Apatah lagi anak merupakan sebab utama mereka berbaik.

Tidak perlu memanjangkan sengket4, semakin hari usia semakin meninggi dan semakin matang dalam percatiran dunia. Memandang semua orang sebagai kawan-kawan.

Terdahulu Fasha Sandha mempunyai dua orang cahaya mata manakala Nora Danish mempunyai seorang cahaya mata yang hasilnya perkahwinan mereka bersama Jejai sebelum ini. Namun sekarang mereka telah pun mendirikan rumah tangga di Siam.

Selepas masing-masing membawa diri, Nora Danish berkahwin dengan salah seorang ahli perniagaan. Mana kalau Fasha pula berkahwin dengan lelaki yang sama pekerjaan dan banyak waktu bersama.

Masing-masing juga dikurniakan seorang cahaya mata daripada hasil bersama dengan suami masing-masing. Belom mendapat tawaran berlakon bersama namun jika boleh dielak, ia lebih baik meskipun telah berbaik ini.

Bersyukur dan doakan yang baik-baik. Ada juga netizen mengaatakan bahawa sebaiknya jika seandainya kedua ibu ni bertudung kat manis. Mereka berdua awet muda, memang tak di mam4h usia apatah lagi kini mereka telah berkawan. Terlihat sama cantik sama awet muda.

Pelbagai komen-komen yang diberikan pada perkongsian ini termasuk lah bekas suami mereka, Jejai. Ramai yang tidak tahu kisah silam sebaiknya dirahsiakan sahaja. Lihatlah komen netizen yang tidak jemu menghentikan mereka.

Fasha dan Nora memang sama cantik malah mereka mempunyai raut wajah yang awet muda. Masing-masing dalam kerjaya masing-masing untuk meneruskan karya seni mereka.

Sumber: ig fashasandha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!