Connect with us

Hiburan

“Ryzal takde org peduli, org duk tengok Maryam lawa dooh” – Netizen

Published

on

Ryzal selalu memuat naik tentang pemakaian beliau di media malah beliau seringkali berkongsikan idea yang menarik tentang pemakaian yang bersesuaian majlis.

Seringkali beliau mendapat sukaan dan banyak komen yang diberikan kepada perkongsian beliau. Kali ini ramai yang bersuara bahawa mereka mahu melihat Maryam lebih daripada Ryzal walhal ia adalah ig Ryzal.

Ryzal memang sentiasa akan bersama dengan isterinya malah sentiasa menjadi orang sebelah isterinya agar mereka berdua sama bergandingan. Memang selalu bersama ke majlis atau event berdua.

Perkongsian tersebut dilihat sangat gah juga meskipun ramai yang lebih tertumpu kepada Maryam, buat penat sahaja Ryzal bergaya didepan kamera namun netizen mahu melihat Maryam. Maryam lebih menvtup aur4t sekarang dan tampak sopan.

Sekarang beliau jauh lebih sopan dan mesra tetap seperti biasa pada peminat. Semua peminat dilayan sama adil dan beliau kembali semakin popul4r dek kerana lakonannya semakin menjadi pilihan pengarah.

Lihatlah Maryam yang layan je kerenah Ryzal. Ryzal pun sama je perangai yang suka menghiburkan dan merasa sia kelakar. Tapi walaupun Ryzal didepan kamera semua mata yang menonton tertumpu dan terlihat kepada Maryam sahaja.

Maryam yang kini telah menjadi pelakon dan semakin ber4ni didalam dunia seni apatah lagi beliau berjaya menjadi anak seni, dengan memiliki doa peminat sehingga beliau berjaya menjadi ahli pelakon didalam filem pertamanya.

Mereka adalah selebriti yang disukai ramai, malah sehingga kan hampir 1juta peminat yang mengikuti mereka dilaman ig dan tiktok. Merwka juga mempunyai anak yang juga dikenali dilaman media malah anak mereka sangat digemari orang ramai kerana comel.

Pelbagai komen menarik yang netizen kongsikan. Lihatlah antara komen netizen dan semua komen-komen diberikan ada pada ruangan komen yang tersedia. Antara komen mereka adalah sedemikian.

Maryam lebih menjadi selebriti meskipun pada asalnya adalah Ryzal yang menjadi instafemes. Kini keduanya menjadi terkenal dan sehingga anak mereka juga terkenal dan ramai peminat.

Sumber: ig ryzalibrahim

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!