Connect with us

Hiburan

“Adira pun beli pampers kat speedmart, humble je” – Netizen

Published

on

Selalu melihat perkongsian Adira Suhaimi bersama dengan anak sulungnya iaitu Anggerik, mereka sering membuat video yang menghiburkan malah sebenarnya Adira Suhaimi seorang yang pandai melawak.

Semenjak beliau sering memuatnaik video yang lucu bersama dengan anaknya, ramai yang hampir terlupa bahawa Adira Suhaimi adalah seorang penyanyi sebenarnya. Sehingga kini ramai yang menonton dan mengikuti perkembangan Adira Suhaimi.

Begitulah selama hari ini Adira Suhaimi yang mengambil video dan memuat naik di media milik beliau, tetapi semenjak anak sulungnya iaitu Anggerik sudah pandai mengambil video, kini anak sulungnya boleh diharap untuk merakam setiap gerak geri ami.

Melihat perkongsian Adira, beliau baru pulang daripada membeli barangan keperluan di Speedmart, salah satu jenama pasar raya yang dikenali ramai.

Ramai netizen menyatakan bahawa Adira sangat merendah diri dan sikap humblenya membuatkan ramai yang suka akannya.

Anaknya Anggerik pun pandai merakam dan sangat dengar cakap. Anggerik juga sangat manja dengan aminya malah sehingga sedang merakam pun bercakap baik dan lemah lembut sahaja, meskipun anaknya yang merakam tetapi Adira tetap nampak cantik sentiasa.

Lihatlah video yang dirakam oleh Anggerik, sesuai dengan yang dimuatnaik dan begitu pandai Anggerik merakam sangat kena kepada point. Ada netizen menyatakan bahawa jika anak mereka yang merakam pasti tidak memu4skan hati.

Adira Suhaimi sudah jarang menyanyi, apalagi sekarang beliau mempunyai anak kecil tetapi beliau mempunyai sebuah produk dan beliau juga sering mengikuti event-event yang tertentu, beliau masih kekal di dalam dunia seni meskipun tidak selalu ada tawaran menyanyi.

Memang sudah lama beliau tidak keluar di kaca TV tetapi beliau sentiasa ada di hati peminat dan beliau sentiasa aktif di dalam media-media milik di akaun beliau.

Ramai peminat yang masih meminati Adira Suhaimi dan sentiasa menyokong apa sahaja yang dibuat oleh Adira Suhaimi termasuk perniagaannya yang menjual produk beliau.

Melihat kepada perkongsian video yang dirakam oleh anak sulungnya itu, beberapa orang netizen dengan mengatakan bahawa anak mereka juga boleh merakam tetapi tidak dapat terhasil baik yang seperti diarahkan oleh Anggerik ini. Pandai sudah beliau merakam aktiviti Ami ya.

Adira Suhaimi tidak mel4rang sedikitpun jika anak-anaknya berminat di dalam dunia seni namun beliau lebih menggalakkan kepada dunia perniagaan berbanding dengan dunia seni, mana-mana sahaja pilihan anaknya pasti Beliau akan sokong sentiasa.

Sumber: ig adirasuhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!