Connect with us

Hiburan

“Rupa rupanya Kj hati tisu, menunjukkan papa yg baik” – Netizen

Published

on

2 hari telah berlalu hari bapa, tidak disangka di dalam konti H0t FM mereka memanggil anak Kj iaitu Khairy Jamaluddin untuk meluahkan perasaan sayang kepada bapanya dan sempena Hari Bapa sedunia ini makanya beliau berpeluang meluahkan dan juga memberi ucapan kepada bapanya secara di talian, mulakan disangka-sangkakan bapanya juga turut terkesima.

KJ apa bila di dengarkan perbualan anaknya mengucapkan ucapan yang indah buatnya membuatkan beliau terkedu mendengar luahan isi hati anaknya itu, rupa-rupanya begitu sikap sebenar Khairy Jamaluddin.

Rupa-rupanya Kj ini hati tisu juga, di dalam video tersebut terlihat Kj seorang yang penyayang dan ayah yang bertanggungjawab, bukan sahaja itu anak-anaknya juga turut menyayanginya sepenuh hati. Sudah pasti beliau adalah seorang ayah yang baik.

Selain itu Fara Fauzana dan juga Johan serta AG, di dalam konti tersebut juga memainkan peranan yang penting dan sangat memainkan peranan dengan betul. Seronoknya mempunyai ayah yang sporting dan baik seperti Khairy Jamaluddin.

Inilah video yang diperkongsikan oleh H0t FM dan juga antara video yang digemari orang ramai, netizen juga menyatakan bahawa Khairy Jamaluddin seorang ayah yang berjaya dan juga ayah yang baik buat anak-anaknya.

Semenjak Khairy Jamaluddin menjadi penyampai radio ramai yang mendengar siaran radio H0t FM, selain daripada Khairy Jamaluddin, Fara Fauzana, Johan dan juga AG  yang menjadi penyampai radio di H0t fm.

Banyak info-info yang menarik selain daripada lagu-lagu yang menjadi kegemaran kepada pendengar, selain itu mereka juga sering mengajak tetamu-tetamu undangan dan hiburan untuk para pendengar.

Seronok juga siaran H0t FM ini. Ramai yang baru mengetahui bahawa Kj sudah berkahwin dan mempunyai anak malah beliau adalah menantu kepada Pak Lah.

Pelbagai komen-komen yang dapat dilihat di ruangan perkongsian ini, malah sehingga kini masih ramai yang menokok-tambah komen-komen selepas melihat video perkongsian ini.

Sebenarnya mereka juga boleh bersikap mesra rakyat, apatah lagi jika sudah lama berkhidmat di dalam dunia p0litik tetapi apabila berada di dunia luar p0litik mereka akan menjadi diri sendiri malah lebih mesra daripada sebelum ini.

Sumber: ig h0tfm976

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!