Connect with us

Hiburan

“Risau air masuk dlm telinga anak dia” – Netizen

Published

on

Seronok melihat tumbesaran Rina dari semasa ke semasa. Membesarlah dengan sihat ya Rina. Rina sejak kecil lagi sudah Maryam dan Ryzal telah memuatnaik info semasa dan aktiviti Rina. Jadinya ramai mengenali Rina dari kecil lagi. Rina anak kepada selebriti yang terkenal iaitu Ryzal dan Maryam, influncer terkenal di laman Ig dan tiktok. Sekarang anak mereka pula menjadi tumpuan netizen selain daripada meminati mereka.

Selalunya Ryzal yang akan memuatnaik tentang Rina pergi ke sekolah dan aktiviti harian namun kali ini dimuatnaik di laman ig Maryam, sedang mereka bermain air dilaman rumah.

Mereka bukanlah pelakon atau penyanyi tetapi boleh melawak secara semulajadi dan lucu, malah mereka juga terkenal semenjak dari zaman belajar lagi di Korea dahulu. Mereka pasangan yang popul4r.

Menjadi tumpuan netizen apabila mereka berkahwin dan mendapat seorang cahaya mata. Rina nama diberi. Memang Rina seorang yang bijak cerdik tak padan usianya. Pandai bercakap pula dan suka yersenyum. Mesra orangnya.

Melihat perkongsian ini pun sudah merasa lucu dan ianya menghiburkan. Seronok melihat mereka bermain air dilaman rumah mereka yang besar itu. Bahgia tengok mereka tertawa bersama-sama.

Ryzal tegas didalam mendidik anak isteri, Maryam memang mendidik anak mereka dengan matang dan selalunya anak campuran ini lebih akan matang dari usia sebenar. Apatah lagi diasuh oleh pengasuh.

Ramai peminat yang minta untuk bergambar bersama-sama. Rina memang sukakan orang ramai dan Rina juga seorang yang peramah. Bukan sahaja itu beliau juga mesra dan suka senyum.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian ini dek kerana mereka rsau akan Rina. Mereka melihat seolah air masuk ke telinga Rina. Lihatlah komen komen netizen. Itu adalah tanda kasihnya pada Rina kerana mereka mengambil berat padanya.

Rina sentiasa menjadi perhatian dan apabila netizen rsau bermakna mereka sayang akan Rina. Tahulah yang terbaik oleh kedua orang tua Rina.

Sumber: ig maryamyunrr

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!