Hiburan
“Posing Aafiyah kalah ibu..” – Netizen

Penantian selama hampir 11 tahun menantikan zuriat, menjadikan Aafiyah buah hati kesayangan yang melengkapkan lagi kehidupan Tokti dan Dato’ Seri Khalid. Seindah nama Aafiyah yang bermaksud perlindungan Allah bagi hambaNya daripada pelbagai penykit dan bncana yang telah berlalu mahupun akan datang didunia dan akhirat, kehidupan Tokti dan juga suami semakin bertambah seri dengan kehadiran Aafiyah.
Walaupun memperoleh Aafiyah di usia agak lambat namun Tokti berazam untuk menjadi seorang ibu yang mampu memberikan ilmu dan didikan agama yang secukupnya buat Aafiyah. Beliau juga berhasrat untuk memantapkan ilmu keibubapaan bagi memberikan yang terbaik buat Aafiyah.
Ragam dan gelagat Aafiyah sentiasa mencuri tumpuan. Anak kepada penyanyi bersuara emas ini telahpun menginjak usia 2 tahun pada Mac lepas, keletah Aafiyah yang semakin bijak amat dikagumi oleh para peminat Tokti. Ada sahaja gelagat yang mencuit hati antara dua beranak ini. Permata hati Tokti ini juga sudah semakin selesa beraksi dihadapan kamera.
Memuatnaik beberapa keping gambar terkini diinstagram bagi mempromosikan pakaian yang dijual dibutik Creation miliknya, Tokti bergaya dengan kombo persalinan ibu dan anak menampilkan model cilik Aafiyah.
Aafiyah dan Tokti yang berpakaian berwarna kuning sedondon itu mencuri tumpuan para netizen kerana aksi Aafiyah yang sangat pandai bergaya di hadapan kamera. Dengan sebelah tangan yang mencekak di pinggangnya, lagak dan gayanya tidak ubah seperti ibunya.
Para pengikut Instagram Tokti bukan sahaja tertarik dengan pakaian yang di gayakan mereka, malahan para netizen sangat geram dengan aksi manja Aafiyah menjadi model dengan gaya yang memikat hati. Tidak lain tidak bukan pastinya Aafiyah mewarisi bakat tersebut daripada ibunya.
Aafiyah bertuah dilahirkan di dalam sebuah keluarga yang dilimpahi kasih sayang. Para pengikut Tokti juga sangat menyayangi dirinya. Bukan sahaja geram dengan wajah comelnya malahan gelagatnya yang sangat bijak sering mencuit hati para peminat.
Bukan main lagi yaa Aafiyah posing, kini sudah boleh mengalahkan ibunya. Lepas ni boleh jadi model rasmi Simplysiti dan butik Creation yaa Aafiyah.
Sumber : Instagram ctdk
Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
-
Hiburan1 year ago
“Aik..bila Kak Engku pregnant?” – Nabila Huda
-
Hiburan2 years ago
“Ko beranak kan bidadari ke apa ni” – Azza Elite
-
Umum2 years ago
“Patutlah saya tengok Naim sejuk hati, baik hati jaga kucing saraf r0sak”
-
Hiburan1 year ago
“Wehh terkejut tgk perut akak nasib ternampak tgn tu” – Netizen
-
Hiburan1 year ago
“Wanita hebat yg byk kali d0wn tp tetap teguh, membesarkan anak2” – Netizen
-
Hiburan12 months ago
“Kesian minah dia tkut xde sape peduli, makin tkutkan dia” – Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Definisi seorang lagenda, meremang bulu roma weh”
-
WOW2 years ago
“Wah lawanya, adore giila kalau dia blh berubah smpai mcm ni” – Netizen