Connect with us

Hiburan

“Posing Aafiyah kalah ibu..” – Netizen

Published

on

Erinsakura 195d4397a081ffebc91f5c66054f69b1

Penantian selama hampir 11 tahun menantikan zuriat, menjadikan Aafiyah buah hati kesayangan yang melengkapkan lagi kehidupan Tokti dan Dato’ Seri Khalid. Seindah nama Aafiyah yang bermaksud perlindungan Allah bagi hambaNya daripada pelbagai penykit dan bncana yang telah berlalu mahupun akan datang didunia dan akhirat, kehidupan Tokti dan juga suami semakin bertambah seri dengan kehadiran Aafiyah.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Walaupun memperoleh Aafiyah di usia agak lambat namun Tokti berazam untuk menjadi seorang ibu yang mampu memberikan ilmu dan didikan agama yang secukupnya buat Aafiyah. Beliau juga berhasrat untuk memantapkan ilmu keibubapaan bagi memberikan yang terbaik buat Aafiyah.

Erinsakura 306ebdfa76feff27df607319d71bbc76

Ragam dan gelagat Aafiyah sentiasa mencuri tumpuan. Anak kepada penyanyi bersuara emas ini telahpun menginjak usia 2 tahun pada Mac lepas, keletah Aafiyah yang semakin bijak amat dikagumi oleh para peminat Tokti. Ada sahaja gelagat yang mencuit hati antara dua beranak ini. Permata hati Tokti ini juga sudah semakin selesa beraksi dihadapan kamera.

Erinsakura Aef95d0b79e7aa2d36f78136299bc67e

Memuatnaik beberapa keping gambar terkini diinstagram bagi mempromosikan pakaian yang dijual dibutik Creation miliknya, Tokti bergaya dengan kombo persalinan ibu dan anak menampilkan model cilik Aafiyah.

Aafiyah dan Tokti yang berpakaian berwarna kuning sedondon itu mencuri tumpuan para netizen kerana aksi Aafiyah yang sangat pandai bergaya di hadapan kamera. Dengan sebelah tangan yang mencekak di pinggangnya, lagak dan gayanya tidak ubah seperti ibunya.

Para pengikut Instagram Tokti bukan sahaja tertarik dengan pakaian yang di gayakan mereka, malahan para netizen sangat geram dengan aksi manja Aafiyah menjadi model dengan gaya yang memikat hati. Tidak lain tidak bukan pastinya Aafiyah mewarisi bakat tersebut daripada ibunya.

Erinsakura C417603316aca946d8cf5e69892ebf6f

Erinsakura 772b3a77d3baca7cbdafc4980ef17719

Aafiyah bertuah dilahirkan di dalam sebuah keluarga yang dilimpahi kasih sayang. Para pengikut Tokti juga sangat menyayangi dirinya. Bukan sahaja geram dengan wajah comelnya malahan gelagatnya yang sangat bijak sering mencuit hati para peminat.

Bukan main lagi yaa Aafiyah posing, kini sudah boleh mengalahkan ibunya. Lepas ni boleh jadi model rasmi Simplysiti dan butik Creation yaa Aafiyah.

Sumber : Instagram ctdk

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!