Connect with us

Hiburan

“Pening Safawi ada kak ipaq terlebih gelong2” – Netizen

Published

on

Siapa sahaja yang tidak kenal akan keluarga Syatilla Melvin dan adik beradiknya, mereka terkenal dengan sikap yang terbuka dan gil4-gil4 dan mereka seringkali bergurau dengan cara yang k4sar.

Semenjak adiknya berkahwin dengan Safawi pemain bola sepak, mereka juga sering menjadikan adik-beradik ipar-duai sebagai bahan jenaka, akan tetapi semua adik-beradiknya tidak kisah dek kerana sudah biasa.

Meraikan majlis shower baby untuk mengtahui jantina anak di dalam kandungan Safawi dan isterinya, Syatilla dan Shida amat gembira apabila mengetahui bahawa anak didalam kandungan tersebut adalah anak lelaki.

Akan tetapi kegembiraan yang terlampau ditunjukkan sehingga mereka terjatuuh ke bawah dan ia mendapat perhatian tetamu yang hadir, bukan sahaja itu malah media juga turut hadir dan mungkin akan disiarkan di kaca TV peminat semua.

Sepatutnya sudah dewasa, jadi perilaku sepatutnya yang baik supaya menjadi contoh kepada anak-anak tetapi sebaliknya mereka masih bersikap keanak-anakan dan kebudak-budakkan. Malah pada mereka ianya lucu dan baik untuk silaturahim perhubungan mereka.

Lihatlah video yang mereka kongsikan ini, bukan Safawi dan isteri yang menjadi tumpuan tetapi yang menjadi tumpuan adalah Syatilla dan juga Shida dek kerana mereka yang lebih gembira dan beria sehingga menyebabkan jatuuh pada lantai.

Agaknya apalah perasaan Safawi sebelum dan selepas berkahwin dengan isterinya kerana mendapat kakak-kakak iparnya sangat agr3sif dan sangat aktif malah, apakah fikirannya bagaimana anak-anaknya kelak.

Safawi yang dulu pemain bola sepak yang sangat penting malah sehingga kini masih bermain bola sepak namun tidak semua peratusan masa diberikan kepada bola sepak sahaja, apatah lagi sekarang sudah berumahtangga seharusnya masa juga diberikan untuk isteri dan bakal anak yang dilahirkan nanti.

Banyak yang komen-komen menyatakan bahawa k4sihan kepada Safawi dan juga adik-beradik yang lain sehingga mereka memberikan komen-komen yang neg4tif tetapi ada juga yang memberikan komen kata menghiburkan malah mereka suka akan perangai yang sporting dan tidak bermuka-muka.

Memang peening kepala Safawi sekiranya duduk serumah apatah lagi melayan setiap hari namun mereka tidak duduk serumah dan kehadiran kakak-kakak ipar yang perangai sebegini akan membuatkan suasana sentiasa ceria.

Sumber: ig meloditv3

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!