Connect with us

Hiburan

“Pemalu suaminya, sepadan sangat” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 02b8d17fd0ebf1790fc2f1f4b72bd883

Siapa tidak mengenali Farah Lee, bekas isteri kepada Ally Iskandar, meskipun tiga tahun tempoh yang singkat namun berseorangan membesarkan anak adalah sebuah inspirasi dan ketabahan seorang wanita dalam membesarkan anak seorang diri, sehingga ke hari ini ramai yang turut bergembira bersama Farah Lee kerana mereka merasakan Farah layak untuk bahagia juga ke akhirnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat pasangan Farah ramai yang mengatakan bahawa pasangan beliau ini adalah seorang bekerjaya sebagai unit beruniform namun sebenarnya beliau atlet berkuda. Macam askar pun ada.

World Wide24.com 67eed98afb905bd5ac90163bc8a0525b

Jika sebelum ini beliau banyak cabaran, dugaan di dalam kehidupan dan beliau seorang yang sabar kerana beliau sentiasa berfikiran bahawa jangan sesekali mer4mpas kebahagiaan wanita lain, jadi beliau memang seorang yang baik hati.

Melihat pasangan beliau seorang yang agak pem4lu dan ramai yang menyatakan mereka sangat sepadan dek kerana perangai yang berbeza, Farah seorang yang lincah dan ceria manakala suaminya pula seorang yang agak pem4lu.

World Wide24.com 89fd829500c5d5fea9c6c00645953f27

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan ini rata-rata mendoakan mereka agak berbahagia hingga ke jannah dan akhirnya walaupun mempunyai seorang cahaya mata akan tetapi suaminya tetap menerima hanya seadanya.

@airieazely

Cake buat sahabatku tercinta dunia akhirat..Tahniah bestie Ambe .Fuad dan Farah Lee .. #abghitammanis #terengganu #fyp #airieazbaker #weddingcakebyairieazbaker

♬ Sudah Diinai Inaikan_A RAMLIE – NAZ HUSSAIN

Farah dan juga suami dikatakan mempunyai dan memiliki wajah yang seiras jika dengar kata orang tua dahulu pasangan yang mempunyai wajah seiras akan berkekalan jodoh hingga ke akhir hayat. Farah memang mempunyai wajah yang seiras apatah lagi bila bersama suaminya.

World Wide24.com B18dc421c683674d4a69d1051f4ca9c9

Jika dahulu Farah pernah menyatakan bahawa beliau mahu suaminya berbangsa Korea ataupun luar negara akan tetapi sudah jodoh tertulis kali kedua beliau berkahwin ini masih orang lelaki melaayu, semoga berbahagia selalu.

Pelbagai komen-komen yang diberikan kepada perkongsian perkahwinan Farah ini bahkan ramai yang mendoakan serta mengucapkan ucapan tahniah kepada perkahwinan kedua beliau dan semoga ini kekal sehingga ke jannah, itu juga harapan untuk Farah sebenarnya.

World Wide24.com E0d5869366506ce239023ae4c7df0b6d

Seronok melihat senyuman yang ceria dan ramai yang kagum malam gembira juga buat Farah kerana mereka mengikuti kisah Farah semenjak belum berkahwin sehinggalah membesarkan anak seorang diri dan kembali berkahwin semula.

Sumber: tiktok abghiitammanis

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!