Connect with us

Hiburan

“Mommy nyanyi senyum, daddy nyanyi naangis, comel” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 54398ce8a18b4d060e9558974a1bb2f9

Anak memang sentiasa menjadi contoh anak-anak memang jujur sikapnya apatah lagi dalam memilih ibu dan ayah, lihat anak Wany Hasrita ini beliau sangat jujur apabila mendengarkan suara ibunya, beliau boleh ketawa dekat-dekah akan tetapi apabila mendengar suara ayahnya meskipun suara ayahnya sebenarnya adalah merdu akan tetapi Aisyah al-Iman menaangis seperti tidak sukakan suara ayahnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Itilah yang dilihat oleh netizen pada video yang dikongsikan dan video yang menaangis juga masih diingati meskipun ia perkara yang sudah berlalu sebelum ini. Aishah juga seorang anal yang snagat bijak.

World Wide24.com 6de88526312dfcba3c98009ff438d683

Tidak disangka netizen masih ingat akan video yang sebelum ini kerana apabila Wany menyanyi Aishah jelas senang dan masih tersenyum.

Ini kerana Aishah adalah anak yang manja dan penuh dengan kelembutan dan kerana itulah Aishah tidak menaangis kerana lagu yang dinyanyikan begitu lembut dengan nadanya.

Jika dildengari sebelum ini nadanya ayah Aishah adalah sedikit keras dan tegas dan kerana itu Aishah menaangis. Dek kerana merasa terkejvt dan macam nada yang mrah. Ramai yang ingat Aishah ialah anak lelaki walhal Aishah adalah anak perempuan.

World Wide24.com A3716ee9285b648097c6d05cb30a14f7

Ini kerana Aishah dipakaikan pakaian yang seakan semuanya lelaki dan memang Wany tidak menyarungkan pakaian kewanitaan kepada Aishah mvngkin kerana mahu seperti Wany sebelum ini agak sedikit keras dan tegas serta ganaz.

Ramai juga yang melihat dan tidak tahu bahawa Aishah nama diberi dan beliau seorang bayi perempuan sehingga membaca kaspyen atau ruang komen.

Ini kerana yang dipakaikan oleh Wany adalah pakaian lelaki. Lihat sahaja video lama yang Aishah menaangis kerana suara ayahnya.

Wany sebenarnya seorang penyanyo yang mempunyai bakat yang besar dan beliau selalu senang bekerjasama dengan sesiapa sahaja malah beliau juga boleh menyanyi apa sahaja kategori.

Pelbagai komen yang dikomem pada perkongsian itu selain daripada mengenai pakaian Aishah. Mereka juga memberikan komen, seperti suka suara Wany dan taakut akan suara ayahnya. Lihat antara komen netizen.

World Wide24.com 5913cadfcd9ee6d275232ed5f105730b

Ramai juga yang memberikan komen mengenai terkejvt Aishah adalah perempuan jika sebelum membaca kapsyen kerana fikir akan lelaki mvngkin kerana cara pemakaiam yang tanpa renda dan gaun.

Sumber: ig wanyhasrita

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!