Connect with us

Hiburan

“Pehal comel sangat, diorang dah kawen ke?”- Netizen

Published

on

Memang sudah menjadi lumrah apabila pasangan yang bercinta akan menjadi tumpuan kepada semua netizen dan juga peminat mereka. Malah jika benar pun mereka bercinta apabila menjadi artis memang akan menjadi perhatian kepada peminat semua.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Menjadi tanda tanya apabila mesra bersentuhan meskipun bukan pasangan suami isteri, peminat menyoal rasa segan mereka untuk perhubungan sedemikian.

Selalunya pasangan bercinta atau pasangan suami isteri sahaja yang akan menjadi mesra dan berpegangan tangan. Dilihat Dayyan Trisya dan Hun Haqem mesra berpegang tangan dan mengikut trend terkini.

Meskipun mereka adalah pelakon dan ia memang menjadi perkara biasa sekiranya berpegangan tangan namun sepatutnya menjaga ketika berada diluar set penggambaran. Mereka dilihat sebagai contoh masyarakat apatah lagi mempunyai pengikut yang ramai.

Hun Haqem sebelum ini pernah menyatakan bahawa beliau sangat meminati Daiyan dan pernah menjadi peminat misterri nya. Kini apabila peluang bersama Daiyan sangat dihargai dan mereka banyak masa bersama.

Lihatlah mereka membuat dan mengikut trend terkini namun ia sepatutnya trend yang dilakukan oleh pasangan suami isteri dek kerana perlu menyentuh satu sama lain. Ini yang perlu dijawab dek kerana mereka mesra bersama dan pegang tangan masing-masing dengan erat.

Daiyan Trisya seorang pelakon yang sangat mudah tersenyum dan juga mudah terhibur. Beliau selesa dengan sesiapa sahaja yang mulai mendekati dan beliau sangat senang untuk berkawan dengan sesiapa pun.

Perkongsian yang dikongsikan kepada media dan umum ini mendapat sehingga hampir 90 ribu sukaan yang diterima malah sehingga hampir 1500 komen yang diberikan pada perkongsian tersebut.

Ramai pendapat yang menegur cara mereka dek kerana ia tidak manis, malah ada juga yang yakin bahawa mereka benar bercinta. Bukan itu sahaja malah rakan artis turut bersetuju jika mereka bercinta. Ada yang bertanya apakah mereka sudah berkahwin. Lihatlah pertanyaan netizen.

Tidak semua orang boleh berpegangan tangan dengan kemas dan mesra seperti mereka. Mungkin mereka sudah rapat atau sudah berkawan baik jika mereka tidak bercinta.

Sumber: ig daiyantrisya

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!