Connect with us

Hiburan

“Patutlah serasi dua2 masuk air hahaha” – Netizen

Published

on

Sebenarnya bukan susah untuk berbahagia dan bergembira meskipun perkahwinan telah lama. Untuk mengeratkan hubungan antara kedua-dua pasangan, pasangan sendiri perlu menjadikan diri sbagai tempat bermain, bergurau senda, bersembang dna meluah perasaan.

Antara keduanya saling memerluk4n, saling perlu bert0lak ansur dan bersefahaman. Barulah kekal rumahtangga. Itu mungkin sedikit sahaja ilmu untuk kekal dalam rumahtangga.

Yang dinampak ada pada rumahtangga Dato Fizz dan juga Datin Almy  Nadia. Mereka sentiasa berkomunikasi dengan baik dan selalu menjadikan setiap bualan ada gurau senda dan gelak ketawa agar perhubungan sentiasa gembira.

Itulah contoh yang terbaik didalam rumahtangga apatah lagi jika sudah melebihi 10 tahun perkahwinan. Suasana dan perhubungan tersebut perlu diperbaharui agar tidak ada wujud perkataan bos4n didalam kamus kehidupan pasangan.

Sebenarnya kedua-dua perlu memainkan peranan yang sama dan yang paling penting keduanya sangat serasi dan kelakar. Patutlah rasa macam mereka kekal dan sentiasa berbahgia, rupanya dua-dua masok air.

Lihatlah perangai keduanya, sama naik dan sama pandai bergurau senda, bukan mereka sahaja malah kita yang menonton perkongsian ini juga turut tersengiih panjang melihat gelagat mereka berdua dengan bualan mereka yang kelakar.

@fizzfairuz6

Almy lagi garang😂 #fizzfairuz #almynadia #foryoupage #foryou

♬ original sound – FIZZ FAIRUZ – FIZZ FAIRUZ

Makna masok air ialah apabila mereka boleh berjenaka dan bergurau tanpa perlu sesiapa yang berkecil hati. Kerana dua-dua telah faham apa yang perlu disampaikan dan setiap jenakanya sampai kepada pasangan.

Walaupun Datin sering dikatakan bdannya berisi, dan ramai mengecam tentang bdannya namun Dato menjelaskan bahawa dia selesa dan sayang isterinya itu dengan seadanya. Betul juga jikalau Datin mahu kuyus sudah tentu sekelip mata sahaja.

Pelbagai komen netizen pada perkongsian ini dek kerana mereka terhibur dengan tingkah laku Dato dan Datin. Malah perlakuan mereka disenangi dan menghiburkan. Mereka juga serasa kerana perangai sama-sama. Lihatlah pelbagai komen mereka diantaranya sedemikian.

Datin dan Dato telah berkahwin selama hampir 11 tahun lamanya, sebelum itu mereka bercinta hamoir 6 tahun sebelum berkahwin. Sekarang mereka mempunyai empat orang cahaya mata perempuan dan seorang lelaki namun telah meningg4l dunia.

Sumber: tiktok fizzfairuz6

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!