Connect with us

Hiburan

“Dpt menantu baik hati, bahagia mak mertua”- Netizen

Published

on

Sebelum ini Shuib banyak di gosipkan dengan beberapa selebriti wanita di Malaysia namun hubungan berkenaan tidak membuahkan hasil dan hanya kekal sebagai usikan para Netizen di ruangan maya.

Namun begitu, percintaannya dengan ahli perniagaan Watie Hanifiah mendapat restu ibunya Salamiah Jalani. Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad berkata dia bersyukur apabila ibunya membuat penilaian positif terhadap Watie.

Shuib berkata, dia tertarik dengan personaliti Watie kerana sikap penyayang yang diperlihatkan terutama terhadap anak-anaknya selain mempunyai ciri-ciri seperti Allahyarham isterinya, Siti Sarah Raissuddin.

Shuib juga merancang untuk menjaga anaknya Ayyash semula setelah beliau berkahwin dan sememangnya mencari seorang wanita yang memiliki sifat keibuan.

Kini anak bongsu Shuib iaitu Ayyash Affan itu di jaga oleh Salamiah sejak kecil setelah pem3rgian menantunya arw4h Siti Sarah dua tahun yang lalu.

Menerusi hantaran terbaru di Instagram ibu Shuib, beliau telah memuatnaik sekeping gambar sedang berehat di atas kerusi di sebuah kolam renang hotel. Tulis Salamiah lagi, beliau berterima kasih kepada menantunya kerana telah menaja percutian beliau itu.

Di ruangan kapsyen Instagram itu Salamiah juga turut menitipkan doa buat menantunya Watie agar di murahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan.

Hantaran di instagram Salamiah itu mendapat perhatian daripada Watie sendiri dan menantunya itu juga turut meningg4lkan komen mengaminkan doa daripada ibu mertuanya. Watie turut mengucapkan selamat bercuti kepada Salamiah.

Menjengah keruangan komen, rata rata para pengikut akaun Instagram beliau turut mengucapkan selamat bercuti kepada Salamiah dan memberitahu ibu Shuib itu supaya menikm4ti masa bercutinya itu dengan gembira.

Para pengikut akaun Instagram Salamiah turut memanggil ibu Shuib itu dengan nama nenek Ayyash mendoakan beliau agar sihat dan ceria selalu. Mereka berharap percutian itu dapat memberikan ketenangan fikiran kepada ibu Shuib.

Ada juga individu yang memuji Salamiah kerana mendapat menantu yang baik hati memandangkan percutian Salamiah itu di taja oleh menantunya Watie.

Berikut di kongsikan komen komen netizen serta para pengikut akaun instagram terhadap hantaran Salamiah itu.

Terdahulu, perkenalan Watie dan Shuib mendapat restu beliau sebagai ibu kepada Shuib. Hubungan Shuib dan Watie mendapat restu ibu Shuib kerana Watie memiliki sifat penyayang seperti menantunya dahulu iaitu arw4h Situ Sarah.

sumber: ig amy_salmi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!