Connect with us

Hiburan

“Pak Azad terkeejut anak2 dara mintak mainan pst0l”- Eira Syazira

Published

on

Keluarga selebriti Azad Jazmin dan Eira Syazira antara kesukaan ramai netizen dan pengikut mereka di laman sosial media. Untungnya pasangan ini apabila mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata perempuan. Comel dan cantik anak-anak Pak Azad persis ibu mereka. Ketiga-tiga anak Pak Azad iaitu Ammara Sofea Rose, Ameisya Leann Rose dan Areisya Suri Rose meraih populariti di laman sosial media apabila gelagat mereka sering dikongsi ibu bapanya di Instagram.

Pak Azad terkenal dengan lawak spontan beliau dan sentiasa menghiburkan netizen. Apa sahaja video lucu Pak Azad, boleh mengundang ketawa kepada netizen.

Bercerita tentang anak perempuan, kebiasaannya mereka kebih cenderung untuk bermain anak patung atau bermain dengan permainan masak-masak.

Namun lain pula jadinya buat anak-anak perempuan Pak Azad yang lebih sukakan permainan kanak-kanak lelaki seperti mainan pst0l.

Boleh pening kepala Pak Azad layan permintaan ketiga-tiga anak perempuannya. Menerusi video dikongsi Eira, beliau berkongsi gelagat anak-anaknya yang memintak permainan daripada bapanya.

Melihat reaksi Pak Azad, memang terkjut habis bila dengar permintaan ‘pelik’ anak-anaknya. Lain daripada yang lain ya.. Agak-agak Pak Azad akan tunaikan permintaan mereka atau tidak?

Sementara itu, video Eira yang dimuatnaik di Instagram itu telah menerima 55,000 tontonan dan kelihatan netizen juga terhibur melihat gelagat anak-anak dara Pak Azad.

Netizen juga memuji wajah cantik anak-anak Pak Azad dan Eira yang seakan-akan seperti wajah kacukan.

Malah dalam video tersebut, sempat lagi Pak Azad berdebat dengan anak-anaknya mengenai permintaan mereka.

Pening kepala Pak Azad melayan kerenah anak-anak dara dia.. Tapi lawak betul tengok diorang menjawab dengan Pak Azad hehe..

Sumber: Instagram eirasyaziraofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!