Connect with us

Hiburan

“Omg tiba2 dah lagi besar, jaga diri Bella” – Ramona Zamzam

Published

on

Ramai yang mengagumi sikap pemaaf dan penyayang Bella Astillah apabila beliau telah berbaik semula dengan suaminya Aliff Aziz. Sebelum ini beliau telah melalui beberapa fasa kontr0versi yang melibatkan kisah rumahtangganya sehingga pernah berakhir dengan percraian. Setelah membuat pengakuan mengenai status dirinya yang telahpun merujuk kembali bersama Aliff, Bella turut mengumumkan yang beliau kini hamil anak kedua.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Walaupun pengakuan Bella itu sangat mengejutkan orang ramai namun para pengikutnya memberikan sokongan terhadap keputusannya kerana sedar keputusan yang dilakukan Bella itu adalah demi kebaikan anaknya.

Terdahulu psangan Bella dan Aliff Aziz pernah bercrai sekitar May 2019 sebelum mereka berdua sepakat untuk merujuk kembali ketika masih dalam tempoh iddah.

Menerusi Instagram Bella, beliau berkongsi sekeping gambar yang memaparkan penampilan terkini beliau yang sedang hamil pada usia 35 minggu. Kata Bella, beliau merasa agak gementar namun dalam masa yang sama turut teruja untuk menanti kelahiran anak keduanya itu.

Sebelum ini Bella pernah memaklumkan bahawa tarikh jangkaan beliau bersalin adalah sekitar bulan 7. Terasa cepat sungguh masa berlalu dan Bella kini sudah menghampiri minggu-minggu terakhir sebelum melalui proses kelahiran. Baby bump Bella juga kelihatan semakin membesar.

Perkongsian Bella itu mendapat perhatian daripada para pengikut akaun instagram beliau. Rata-ratanya terkjut melihat penampilan terkini Bella. Para netizen mengatakan wajah Bella sudah semakin bulat dan bertambah comel.

Mereka juga berdoa semoga Bella dikurniakan kesihatan yang baik dan kemudahan dalam apa jua urusan ketika melalui minggu terakhir kehamilan ini.

 

Tidak lama lagi anak sulung Bella iaitu Mohamad Ayden Adrean juga akan bergelar abang. Mudah-mudahan anak perempuan yang bakal lahir ini akan mewarisi sikap pemaaf dan penyayang seperti ibunya juga. Semoga dipermudahkan urusan kelahiran buat Bella Astillah.

Sumber : Instagram bellaastillah

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!