Connect with us

Hiburan

“Omakk, pat pagi Lip awal benar keluarnya”- Netizen

Published

on

PicsArt 01 11 01.44.40 Scaled

Penjagaan diri dari segi kesihatan, pemakanan, penjagaan diri semua mengambil peranan dari semua aspek. Setiap orang ada cara tersendiri dalam penjagaan diri luaran mahupun dalaman. Dan ada waktu yang sendiri kerana masing-masing berlainan jadual waktu bekerja. Senaman yang wajib untuk tubuh badan kerana ia memastikan kita sihat dan supaya dijauhi dari peny4kit.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Alif Satar, memuat naik gambar dengan kapsyen jam 4 pagi berada di bukit untuk latihan senaman. Jadi itu membuatkan peminat memberi komen, agak awal jam 4 pagi sudah melakukan aktiviti bersenam di luar rumah.

Screenshot 20220111 132839 Instagram

Sebenarnya ia masa masing-masing. Tidak kira waktu berada senaman ingin dilakukan, janji ada masa untuk diri bersenam.

Alif memang terkenal dengan sikap beliau yang sukakan aktiviti bersenam, bersukan dan menjaga kesihatan. Pernah beliau menjalani penggambaran bersama Izzue Islam didalam program Fit with Me.

Screenshot 20220111 132933 Instagram

Beliau juga seorang penyanyi dan pelakon, yang kini masih giat aktif dalam dunia hiburan. Seorang yang sangat merendah diri dan mesra.

Sangat disenangi peminat, dan rajin membalas komen di ig. Sentiasa mendapat perhatian dari peminat setiap kali beliau siarkan sesuatu di media sosial.

Screenshot 20220111 133011 Instagram

Alif juga sibuk membuat kebajikan dan sekarang sibuk sedang menjalani penggambaran untuk satu drama. Beliau pernah menghidapi C0vid-19 dan telah sembuh sepenuhnya.

Memang tidak asing lagi jika aktiviti senaman dikaitkan dengan Alif Satar, ia sinonim bersama. Peminat pun sudah faham mengenainya dan menyokong apa yang dilakukan oleh Alif jika itu suatu kebaikan.

Screenshot 20220111 132949 Instagram

Semoga Alif terus sihat sentiasa dan terus berjaya di dalam bidang yang beliau ceburi. Peminat sentiasa menyokong beliau dan sentiasa berada disisi beliau..

Sumber: alifsatar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!