Connect with us

Hiburan

“Nebes nampak, takot la tu nk share resort” – Shuib dan Ajak

Published

on

Semua telah tahu semalam adalah kepvtusan SPM telah keluar dan ramai yang memuat naik dilaman media. Menjadi biasa apabila ramai yang membuat lakonan parodi, dan ia bertemakan mengambil result SPM. Tak ketinggalan Shuib dan Ajak Shiro turut membuat lakonan seperti budak sekolah pada zaman era dahulu. Ramai yang terhibur dengan lakonan mereka.

Tahniah diucapkan kepada semua yang beroleh keptusan SPM yang cemerlang, bagi yang tidak begitu cemerlang pun tahniah dan semoga berusaha di masa hadapan kelak.

Jika Shuib dan Ajak mendapat perhatian apabila melakonkan watak yang memang ada benar, dan sebelum ambil result memang berkeyakinan tinggi dan seolah resultnya sudah tentu hebat.

Namun begitu, tidak seperti dijangka. Menyorok di akhirnya apabila mengetahui keptusan yang sebenar. Memang mereka berbakat dan sentiasa mempunyai idea yang bernas untuk melawak.

Ramai pula yang terhibur melihat perkongsian yang dikongsikan oleh Shuib. Malah ramai yang seperti dalam situasi sedemikian. Ramai yang mengakuinya diruangan komen dan ada yang mengatakan bahawa mereka terhibur

Shuib yang juga bakal berkahwin tak lama lagi juga masih giat aktif dalam dunia penyampai radio tapi agak kurang didalam dunia seni hiburan namun masih kekal di laman Ig.

Dengan lawak Shuib dan Ajak mengatakan resort walhal result, pun boleh membuatkan ramai yang terhibur dan tertawa dengan lawak mereka. Memang asalnya pelawak yang memang pandai melawak.

Pelbagai lagi komen netizen, di ruangan komen di perkongsian ini. Lihatlah pelbagai komen netizen, yang sama perangai seperti dilakonkan. Dan ada juga yang terhibur dengan skrip mereka.

Tak lama lagi Shuib bakal menamatkan zaman dud4 nya dan bakal berkahwin dengan gadis pilihan ibu nya sendiri. Anak-anaknya juga suka akan pilihan tersebut.

Sumber: ig shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!