Connect with us

Hiburan

“Baju kena cekak pun masih senyum lagi, cuak jugak la muka Naim Daniel” – Netizen

Published

on

Jika dahulu popul4r dengan rancangan atau program pr4nk atau lakonan semata-mata, untuk membuat selebriti tanah air m4rah atau sed1h, perkara itu telah lama berlalu dan telah lama tidak dilakukan oleh mana-mana produser pun. Namun baru-baru ini kelihatan perkara tersebut semakin popular dan menjadi tul4r semula artis yang pertama dikenakan adalah Naim Daniel.

Sebenarnya perkara itu amat tidak disukai dan tidak disenangi oleh pelbagai pihak apatah lagi para peminat Naim Daniel dan juga netizen nutrisi menyatakan bahawa ia adalah  topik yang sudah lapuk.

Ramai juga yang tertanya-tanya adakah ini baru rakamannya dan dia semuanya rakaman yang terbaru, namun netizen menyatakan bahawa ia tidak sepatutnya dijadikan sebagai hiburan kerana ia seperti mencab4r seseorang.

Jika tersalah orang pasti akan menjadikan masaalah yang datang apatah lagi jika membabitkan artis yang ternama tetapi Naim Daniel seorang yang lemah lembut dan sifat beliau amat disenangi oleh ramai pihak.

Di ruangan komen terlihat ramai yang memuji-muji sikap sopan-santun Naim Daniel. Dan Naim Daniel sangat matang di dalam percakapan dan juga cara beliau mengendalikan masaalah yang tiba.

Melihat beliau dicekak bajunya namun beliau masih boleh senyum dan memberikan senyuman yang lebar sehingga kemungkinannya orang mem pr4nk beliau tidak sanggup lagi meneruskan kerana tidak nampak sikap mar4h Naim Daniel.

Itu lah ramai berkumpul dan menyatakan bahawa jangan dibiarkan Naim Daniel di pr4nk. Rupanya ramai tak thu bahawa rangkaian ini telah berlalu semula.

Pelbagai komen-komen yang ada menyatakan bahawa mereka sudah tidak mahu melihat rancangan yang sebegini kerana ia tidak membina dan tidak membantu apa-apa juga. Tiada manfaat yang baik.

Lihatlah komen-komen mereka yang lain memang semuanya rata-rata memuji sikap Naim Daniel yang boleh tersenyum walaupun sepatutnya beliau marh.

 

Naim Daniel bukan sahaja berbakat besar dalam lakonan sejak kecil lagi tetapi beliau juga mempunyai bakat nyanyian yang hebat juga sejak kecil lagi sehingga kini beliau masih menceburi kedua-dua bidang itu.

Sumber: ig zonlawak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!